Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Fluid Calmant d'Ametlla - Weleda - 30 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Fluid Calmant d'Ametlla - Weleda - 30 ml

168924

Nou

Cura facial sense perfum que reforça la barrera protectora de la pell sensible, deixant-la suau i protegida de l'estrès oxidatiu.

Més detalls

16,56€

IVA inclòs

18,65€ IVA inclòs

-11%

55,20 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Fluid Calmant d'Ametlla Weleda

Calma, protegeix i revitalitza la pell.

Què és el Fluid Calmant d'Ametlla Weleda?

El Fluid Calmant d'Ametlla de Weleda és un producte de cura facial sense perfum , dissenyat especialment per calmar i protegir la pell sensible normal a mixta .

Elaborat amb olis biològics d'ametlla dolça i pinyol de pruna, aquest fluid facial s'absorbeix ràpidament, deixant la pell suau al tacte i visiblement revitalitzada . Els olis d'ametlla dolça i os de pruna són coneguts per les seves propietats nutritives i antioxidants , reforçant la barrera protectora de la pell i ajudant-la a defensar-se de l'estrès oxidatiu , un factor clau en l'envelliment prematur de la pell.

Amb el seu ús regular, aquest fluid facial calma la irritació, redueix la sensibilitat i millora la resistència de la pell davant de les agressions externes.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Hydrolyzed Beeswax, Prunus Domèstica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid.

Composició:

Aigua, oli d'ametlla dolça, alcohol, gliceril estearat (emulgent vegetal), glicerina, cera d'abella hidrolitzada, oli d'os de pruna, xantà (emulgent i estabilitzador natural), àcid làctic.

Com es fa servir Fluid Calmant d'Ametlla Weleda?

Aplicar matí i nit a la cara, coll i escot després de la neteja. De ràpida absorció. Ideal com a base per al maquillatge.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda