Preu reduït! Gel Desmaquillant - Aloe Vera - Armonía - 150 grams

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Gel Desmaquillant - Aloe Vera - Armonía - 150 grams

171341

Nou

Gel semifluid no gras per netejar i eliminar el maquillatge. Presentat en envàs de 150 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,75€

IVA inclòs

12,00€ IVA inclòs

-18%

6,50 € / 100 g

Més informació

Gel Desmaquillador

Desmaquillant hidratant

Què és el Gel Desmaquillador?

Gel semifluid no gras, sense conservants parabens, a base d'àloe vera, per netejar i eliminar el maquillatge més resistent en tota mena de pells. Forma amb l'aigua una escuma cremosa i persistent, que saneja profundament sense causar irritació o intolerància dèrmica.

A més, pel seu alt contingut a Aloe vera, alantoïna i vitamines del grup B, exerceix una notable acció hidratant reparadora i purificant, que restitueix el pH àcid de la pell , deixant-la llisa, suau i amb una agradable sensació de frescor.

L'àloe vera és rica en vitamina B, aminoàcids, àcid glutàmic, aspàrtic i ascòrbic. Deixa la pell suau i ajuda a la cicatrització . Evita l'acne i els èczemes i ofereix millor finor i resistència.

Ingredients:

Aqua (water), lauryl glucoside, àloe barbadensis leaf juice, panthenol, thiamine hcl, pyridoxine hc, faex (yeast) extract, allantoin, riboflavin, magnesium chloride, niacinamide, carbomer, triethanolamine, magn, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum (fragrance), benzyl salicylate, ci 42090, ci 19140.

Com es fa servir el Gel Desmaquillador?

Es recomana aplicar sobre el rostre, coll i escot, prèviament humitejats i fregar suaument amb el rovell dels dits fins a obtenir una fina i abundant escuma. Esbandiu-lo amb aigua tèbia. Aplicar després la crema adequada al tipus de pell.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda