Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! LL Regeneration Crema de Dia - Anne Marie Börlind - 50 ml

LL Regeneration Crema de Dia - Anne Marie Börlind - 50 ml

176891

Nou

F fomenta la regeneració natural de la pell i la protegeix contra els efectes nocius de l'entorn. El cutis irradiarà frescor i vitalitat. Ideal com a base de maquillatge.

Més detalls

16,25€

IVA inclòs

34,20€ IVA inclòs

-52%

32,50 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

LL Regeneration Crema de Dia revitalitzant

El cutis irradiarà frescor i vitalitat.

Què és la LL Regeneration Crema de Dia revitalitzant?

Crema de Dia revitalitzant per a pells necessitades de regeneració

Efecte: Fomenta la regeneració natural de la pell i la protegeix contra els efectes nocius de l'entorn. El cutis irradiarà frescor i vitalitat. Ideal com a base de maquillatge.

conté:   Biokomplex, mantega de karité, calèndula, vitamina E, hamamelis, equinacea, sàlvia.

És natural, per a la pell a partir dels 30 - LL REGENERATION

Feu que el seu rostre rellueixi més jove i freso: la línia LL Regeneration conté LL-Biokomplex® (complex actiu biològic patentat), una combinació de substàncies de cures naturals i altament eficaços perquè la seva pell es vegi més acurada, jove i bella.

Ingredients:

Aqua [water], ethylhexyl stearate, glycine soja oil [Soybean], squalane, Glycerin, Butyrospermum parkii butter [shea], tribehenin, sorbitol, lauryl Lactate, polyglyceryl-3 polyricinoleate, sorbitan oleate, Phenoxyethanol, cera alba [beeswax], zinc oxide, alcohol, panthenol, Caprylic / Capric triglyceride, cetyl palmitate, aroma [fragrance], hypericum perforatum extract, brassica campestris sterols [rapeseed], magnesium sulfate, calendula officinalis flower extract, panthenyl ethyl ether, bisabolol, tocopheryl acetate, phytantriol, retinyl palmitate, ethylhexylglycerin, echinacea angustifolia extract, ascorbyl palmitate, pyridoxine tripalmitate, sàlvia officinalis leaf extract [sage], chamomilla recutita flower extract [matricaria], coumarin, tocopherol, lecithin, linalool, Amyl cinnamal, hamamelis virginiana leaf extract, citronel·lol, geraniol, hexyl cinnamal, eugenol, hydrogenated palm glycerides citrate, CITRIC acid.

Com es fa servir la LL Regeneration Crema de Dia revitalitzant?

Netejar la pell de la cara i escot al matí amb LL Llet netejadora i tonificar tot seguit amb LL Regeneration Gel rosada de flors. Deixar que el tònic s'absorbeixi i seguidament aplicar la crema de dia LL Regeneration. A el cap d'uns 10 minuts la crema s'haurà absorbit i protegirà el cutis al llarg del dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda