Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crema Antiarrugues de Nit amb Probiòtics - Yogur de Bulgaria - 50 ml

Crema Antiarrugues de Nit amb Probiòtics - Yogur de Bulgaria - 50 ml

159555

Nou

Fa servir una combinació excepcional de dues elixirs naturals únics.

Més detalls

10,26€

IVA inclòs

11,40€ IVA inclòs

-10%

20,52 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Antiarrugues de Nit amb Probiòtics

Fa servir una combinació excepcional de dues elixirs naturals únics.

Un concepte natural per a una pell jove, elàstica i plena de vida.

El probiòtic de iogurt ha estat sintetitzat a partir dels bacteris vives de Lactobacillus Bulgaricus i aïllades emprat un sofisticat procés tecnològic. Una de les seves propietats més destacades és l'augment del metabolisme cel·lular, incloent l'absorció d'oxigen en més d'un 115%. Els resultats obtinguts d'aquesta respiració cel·lular millorada es reflecteixen principalment en l'epidermis que apareix purificada, rejovenida, més saludable i equilibrada.

L'oli de rosa tonifica, allisa les arrugues, torna la fermesa i elasticitat de la pell i ajuda a neutralitzar els nocius radicals lliures, que són una de les causes d'envelliment.

Ingredients INCI: Aqua, Glicerina, alcohol Cetearílico, Estearat de gliceril Citrat, Estearat de gliceril, Oli De Llavor De Simmondsia Chinensis, Oli De Prunus Amygdalus Dulcis, Triglicèrid caprílic / càpric, Oli Cocos Nucifera, Etilhexanoato De Cetearilo, C12-13 Llogo Lactat , Dimeticona, Ciclopentasiloxano, Lactobacillus Bulgaricus Ferment Filtrat, Oli De Llavor Ricinus Communis, Oli De Ricí Hidrogenat, Copernicia Cerifera Cera, fenoxietanol, Caprililglicol, Hidroxiacetofenona, Cera Alba, Esteàric Acid, Acrilat de hidroxietil / Sodi Acriloildimetiltaurato Copolímer, Hydrolyzed Iogurt Protein, Creatina , Parfum, Acetat De Tocoferol, BHT, Rosa Damascena Oli De Flor, citronel·lol, Alfa-isometh Ionona, Geraniol, Hidroxisohexililo 3-ciclohexè Carboxaldehído, Hidroxicitronelal, Butilfenílico.

Utilització: Aplicar la crema cada nit sobre la pell neta amb un lleuger massatge.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda