Preu reduït! Sleeping Cream Reconfortant - Cattier - 50 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Sleeping Cream Reconfortant - Cattier - 50 ml

204533

Nou

Tractament nocturn que proporciona hidratació durant tota la nit gràcies a la seva fórmula lleugera rica en aigua. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,71€

IVA inclòs

29,65€ IVA inclòs

-20%

47,42 € / 100 ml

Més informació

Sleeping Cream Reconfortant

Calma, hidrata i regenera la pell.

Què és el Sleeping Cream Reconfortant?

El terme Sleeping Cream defineix un concepte innovador procedent d'Àsia: és un tractament nocturn que proporciona hidratació durant tota la nit gràcies a la seva fórmula lleugera rica en aigua.

Actuant com una suau embolcall, la seva fórmula combina els beneficis calmants i suavitzants de l'argila rosa i de l'actiu Denfensil®-Plus, un complex actiu natural protector innovador, per revitalitzar i ajudar a la pell a refer-se de l'estrès diari, deixant-la suau i embolicada en un vel protector.

Repara la barrera protectora de la pell, alleuja les vermellors i la sensació de cremor i redueix la reactivitat de la pell.

Repara, estimula la regeneració cel·lular i revitalitza la pell cansada gràcies a l'extracte d'alga Kombu, un ingredient regenerador extret d'una alga japonesa. Al matí, la pell està radiant, les fines línies es suavitzen i la pell està lluminosa, suau i turgent.

Ingredients:

Aqua, Rosa Damascena Flower Water **, Butyrospermum parkii Butter **, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Octyldodecyl Myristate, Glyceryl Stearate ES, Polyglyceryl-3 Dicitrate / Stearate, Oleyl Erucate, Pentylene Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Ribes Nigrum Seed Oil, Hydrolyzed Linseed Extract **, Laminaria Digitata Extract, Kaolin, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower / Leaf / Vaig venir Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine soja Oil, Sodium Carrageenan, Maris Sal, Octyldodecanol, Xanthan Gum, Phenethyl alcohol, Tocopherol, Parfum, Sodium benzoate, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid.

** Ingredient procedent d'agricultura ecològica 99,5% de l'total d'ingredients és d'origen natural. El 31% de l'total d'ingredients procedeix d'agricultura ecològica

Com s'usa el Sleeping Cream Reconfortant?

Cada nit, després de la neteja, aplicar sobre la cara, el coll i l'escot.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda