Preu reduït! Sleeping Cream Redensificant Arrugues i Fermesa Bio - Cattier - 50 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Sleeping Cream Redensificant Arrugues i Fermesa Bio - Cattier - 50 ml

204885

Nou

Crema nocturna redensificant que suavitza arrugues i millora la fermesa per a una pell lluminosa i regenerada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,61€

IVA inclòs

37,45€ IVA inclòs

-28%

53,22 € / 100 ml

Més informació

Sleeping Cream Redensificant Arrugues i Fermesa Bio Cattier

Desperta una pell rejovenida amb Sleeping Cream Cattier.

Què és Sleeping Cream Redensificant Arrugues i Firmeza Bio Cattier?

La Sleeping Cream Redensificant Arrugues i Firmeza Bio de Cattier és una crema de nit innovadora, dissenyada per treballar en sincronia amb el cicle natural de regeneració de la pell durant el son. La seva fórmula rica i cremosa s'absorbeix profundament per maximitzar els resultats antiedat durant tota la nit. Aquest producte ofereix una solució completa per a les preocupacions relacionades amb l'envelliment, com ara la pèrdua de fermesa, la lluminositat i l'aparició d'arrugues. La combinació exclusiva de suc de vegetals actiu i potents ingredients antiedat proporciona una hidratació intensa i un confort immediat, mentre treballa per emplenar les arrugues, reafirmar la pell i potenciar la renovació cel·lular. En despertar, la pell llueix més descansada, suau, i visiblement més lluminosa, revelant un aspecte rejovenit i una textura millorada.

Ingredients:

Aqua**, Prunus Domèstica Fruit Extract*, Caprilic/Capric Triglyceride, Orbignya Oleifera Seed Oil*, C10-18 Tryglycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Sucrose Polystearate, Pen Gum, Benzyl Alcohol, Propanediol, Parfum, Cetyl Palmitate, Làctic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Cucurbitaceae Extract, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Lactococcus Ferment Extract, Lactobacillus/Brassica Nigra Seed Ferment Extract. * Ingredient procedent d'agricultura ecològica. ** Aigua utilitzada per rehidratar el gel d'Àloe vera bio. El 98% del total d'ingredients és d'origen natural. 63% del total d'ingredients procedeixen d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Sleeping Cream Redensificant Arrugues i Firmeza Bio Cattier?

Sobre la pell neta i seca, aplicar i fer massatges rostre, coll i escot. Per optimitzar l'acció redinsificant aplicant prèviament el Sèrum Oleós Redensificant.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda