Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Llet desmaquilladora Ultra Delicada amb Probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

Llet desmaquilladora Ultra Delicada amb Probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

186411

Nou

Formula especial desenvolupada per a la neteja suau de la pell de la cara.

Més detalls

9,50€

IVA inclòs

10,55€ IVA inclòs

-10%

4,13 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Llet desmaquilladora Ultra Delicada amb Probiòtic

Sense Parabens. Formula especial desenvolupada per a la neteja suau de la pell de la cara. El producte satisfà les demandes de les pells més seques i sensibles. Elimina completament el maquillatge i les impureses, retornant al mateix temps a la pell la seva suavitat, brillantor i elasticitat. La llet desmaquilladora deu el seu excepcional efecte a la combinació perfectament equilibrada de probiòtic de Iogurt i Oli pur de Rosa de Bulgària. El probiòtic de Iogurt ha estat sintetitzat a partir de bacteris vius de Lactobacillus Bulgaricus i aïllat mitjançant un sofisticat procés tecnològic. El valuós producte probiòtic, combinat amb l'oli pur de rosa, millora l'estat general de la pell, estimulant la síntesi de col·lagen i elastina.

Utilització: Aplicar mitjançant un cotó amarat amb llet desmaquilladora per eliminar el maquillatge amb suavitat. Aclarir després tota la pell de la cara i coll.

Ingredients INCI: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Caprylic / Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Ethylhexanoate, Macadamia ternifolia Seed Oil, Stearic Acid, Cetearyl alcohol, Hydrolyzed Iogurt Protein, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Creatina, Parfum , Tocopheryl Acetate, Latobacillus Bulgaricus Ferment Filtrate, Acrylates / C10-30 alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Xanthan Gum, Rosa Damascena Flower Oil, citronel·lol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

Presentació: Envàs de 230 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda