Preu reduït! Rigenforte Condicionador - Laboratorios Esi - 200 ml

Rigenforte Condicionador - Laboratorios Esi - 200 ml

183554

Nou

Condicionador indicat per a cabells desvitalitzats i febles. Amb acció enfortidora i nutritiva per a cabells fins i febles. En envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,39€

IVA inclòs

15,99€ IVA inclòs

-10%

7,20 € / 100 ml

Més informació

Rigenforte Condicionador

Bàlsam condicionador revitalitzant.

Què és el Rigenforte Condicionador?

Condicionador indicat per a cabells desvitalitzats i febles , part integrant del tractament Rigenforte, ric en principis nutrients estudiats per prevenir la caiguda temporal i l'afebliment prematur dels cabells.

L'acció condicionadora i emol·lient del bàlsam, no només aporta al cabell docilitat i suavitat, sinó que proporciona també un particular efecte brillant, un toc extremadament sedós i molt de volum.

El condicionador Rigenforte desenreda ràpidament el cabell , tornant-lo fàcilment peinable i lleuger, impedint l'aparició de càrrega electrostàtica a la seva superfície.

Revitalitza tot el llarg dels cabells, de l'arrel a les puntes, prevenint la formació de puntes obertes, degut a les seves característiques es distribueix fàcilment sobre els cabells.

Ingredients principals: Biotinax (biotina, cistina, metionina), Queratina, Pantenol, Proteïna de llet vitamines eyf, Cèl·lules mare vegetals de poma, Cafeïna, Oli d'argan.

Ingredients:

Aqua, cetaryl alcohol, distearoylethyl dimonium chloride, erythtritol, myristyl alcohol, glycerin, phospholipids, hydrolyzed wheat protein, biotin, methionine, tetrasodium disuccionyl cystine, panthenol, butylene gly, extract, acetyl tetrapeptide-3, isoleucine, threonine, proline, rubus idaeus leaf cell culture, phenylalanine, histidine, parfum, menthol, helianthus annuus seed oil, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citric chloride, citric .

Com es fa servir el Rigenforte Condicionador?

Aplicar sobre el cabell humit amb l'ajuda d'una pinta i deixar actuar durant uns minuts. Aclarir amb abundant aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda