Preu reduït! Rigenforte Loció Urto - Caiguda del cabell - Laboratoris Esi - 12 ampolles

Rigenforte Loció Urto - Caiguda del cabell - Laboratoris Esi - 12 ampolles

170561

Nou

Loció urto hidroalcohòlica, rica en principis nutrients, tonifica i reforça el cabell i el bulb pilós.

Més detalls

55,32€

IVA inclòs

59,95€ IVA inclòs

-7%

4,61 € / ud

Més informació

Rigenforte loció urto

Loció urto hidroalcohòlica, rica en principis nutrients, tonifica i reforça el cabell i el bulb pilós, estudiada per prevenir la caiguda temporal i l'inicial debilitament del cabell.

L'aplicació de la loció Rigenforte amb un delicat massatge cutani, constitueix un tractament amb una acció preventiva en l'aclariment del cabell, afavorint la fisiològica funció de la pell i annexos. Deixa el cabell agradablement perfumat i net, sense deixar-lo gras ni endurit, apte per a cabells sensibles. Formulat per reduir al mínim el fenomen irritatiu.

Ingredients: Biotinax (biotina, cistina, metionina), Cafeïna, Pantenol i diamino pirimidina, Vitamines eif, Cèl·lules mare, Vegetals de poma.

Advertiments: Producte dermocosmètic per a ús extern. Mantenir fora de l'abast dels nens. Evitar el contacte amb els ulls.

Utilització: Aplicar el producte sobre el cuir cabellut i al llarg del cabell, massatge suaument de forma circular amb la punta dels dits fins a la seva completa absorció i amb l'ajuda d'una pinta fi. Gràcies al tap dosificador, el producte es pot aplicar d'una manera uniforme, permetent, si es vol, aplicar una major quantitat. No fregar. Deixa el cabell agradablement perfumat i net.

Cicloo del tractament: S'aconsella l'aplicació de 1 ampolla cada 2 dies les 2 primeres setmanes i 1 ampolla cada 3 dies a les 6 setmanes successives. Resulta aconsellable repetir el tractament 2 o 3 vegades a l'any.

Tractament revitalitzant per a cabells fràgils i tractats.

Presentació: Envàs de 12 ampolles de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda