Preu reduït! Xampú Enfortidor amb Biotina - Armonía - 400 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Xampú Enfortidor amb Biotina - Armonía - 400 ml

164189

Nou

Meravellós xampú enfortidor fabricat amb una potent fórmula que enforteix i repara alhora que nodreix i aporta brillantor. Envàs amb 400 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,94€

IVA inclòs

11,00€ IVA inclòs

-18%

2,24 € / 100 ml

Més informació

Xampú Biotina

Xampú enfortidor fabricat amb una potent fórmula que repara alhora que nodreix i aporta brillantor.

Què és Xampú Biotina?

Es tracta d'un xampú a base de biotina (vitamina B7), valorat per la seva acció enfortidora capil·lar, que associa actius especials per a la pèrdua del cabell, com la cua de cavall i el pantenol (provitamina B5), amb la keratina hidrolitzada en una fórmula suau per a ús diari , sense conservants parabens.

  • La biotina enforteix, ajuda al creixement, dóna brillantor i frena la caiguda dels cabells.
  • El pantenol ajuda al fol·licle capil·lar proporcionant nutrició, protecció i aportant suavitat i brillantor als cabells.
  • La keratina converteix els cabells en més fort, dur i resistent. Tanca les puntes obertes, aporta brillantor, elasticitat.

Producte indicat per a cabells danyats. No conté parabens, silicones ni colorants.

Ingredients:

Aqua (water), sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamidopropyl betaine, hydrolyzed keratin, biotin, equisetum arvense extract, aesculus hippocastanum (horse chestnut) seed extract, hydrolized collagen, tocopheryl acetate, retinyl mit, , lecithin, ethoxydiglycol, glycol distearate, disodium edta, glyceryl oleate, cocamide dea, propylene glycol, coco-glucoside, glycerin, sodium chloride, magnesium nitrate, citric acid, sodium benzoate, benzoic acid, laureth-10, polyquaternium-10, quaternium-80, peg-40 hydrogenated castor oil, peg-55 propylene glycol oleate, ascorbil palmitate, hydrogenated palm glycerides citrate, methylchloroisothiazolinone, methylisothi,

Com es fa servir el Xampú Biotina?

Es recomana aplicar sobre els cabells humits efectuant un suau massatge amb el rovell dels dits sobre el cuir cabellut i deixar actuar un parell de minuts.

Presentació:

Envàs de 400 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda