Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Condicionador Capil·lar Arbre de el te - Jason - 227 g

Fabricante:

Jason Jason

Condicionador Capil·lar Arbre de el te - Jason - 227 g

186249

Nou

Condicionador suau que nodreix el cuir cabellut alleujant la irritació i reduint la caspa a el temps que suavitza i condiciona el cabell.

Més detalls

11,73€

IVA inclòs

15,40€ IVA inclòs

-23%

5,17 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Arbre de l'Te Condicionador

Condicionador suau que nodreix el cuir cabellut alleujant la irritació i reduint la caspa a el temps que suavitza i condiciona el cabell.

Què és l'Arbre de l'Te Condicionador de Jason?

L'oli de Tea Tree australià, conegut per les seves propietats antibacterianes i fungicides, ajuda a alleujar la picor. L'oli de jojoba, el gel d'àloe vera i els extractes d'algues hidraten el cabell i el cuir cabellut, ajuden a controlar el crespat i protegeixen el cabell de el dany causat pels tractaments tèrmics. Rentat després rentat, el cabell es torna més suau, més brillant i amb una aparença més sana.

Ingredients:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, polysorbate 60, Glycine soja Oil *, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil *, Persea gratissima (Alvocat) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Aloe Barbadensis (Aloe vera) Leaf Juice *, Calendula Officinalis (Calèndula) Flower Extract, Chamomilla recutita (Camamilla Alemanya) Flower Exract, Citrus Grandis (Aranja) Fruit Extract, Equisetum Arvense (Cua de Cavall) Leaf Extract, Hydrolized Wheat Protein, Urtica Dioica (Ortiga) Leaf Extract, Ascorbic Acid, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Glyceryl Stearate ES, Glycerin, Panthenol (Vitamina B5), Retinyl palmitate (Vitamina A), Tocopheryl Acetate (Vitamina E), Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium benzoate, Benzyl benzoate, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 -Cyclohexene Carboxaldehyde, Fragrance.

Com s'utilitza l'Arbre de el te Condicionador?

  • Es recomana utilitzar Després de rentar amb el xampú Tea Tree.
  • Aplicar el condicionador en el cabell des de l'arrel a les puntes.
  • Esbandir.

Presentació:

Envàs de 227 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda