Preu reduït! Crema d'Àrnica i Harpagòfit - Natysal - 1000 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Crema d'Àrnica i Harpagòfit - Natysal - 1000 ml

203954

Nou

Alleugeriment ràpid i efectiu per a molèsties musculars i articulars, amb propietats analgèsiques i antiinflamatòries.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

61,40€

IVA inclòs

64,38€ IVA inclòs

-4%

6,14 € / 100 ml

Més informació

Crema d'Àrnica i Harpagòfit Natysal

Alleugeriment natural i efectiu per al teu benestar amb Natysal.

Què és Crema d'Àrnica i Harpagòfit Natysal?

La Crema d'Àrnica i Harpagòfit de Natysal és un producte terapèutic natural que ofereix una solució efectiva per alleujar les molèsties musculars i articulars . Aquesta crema combina la potència de l'Àrnica, l'Harpagofito, el Romero, l'Hipèric i la Menta , ingredients coneguts per les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries . La seva fórmula avançada està dissenyada per reduir el dolor i la inflamació , millorant així la mobilitat articular i oferint un efecte relaxant en àrees afectades per músculs sobrecarregats, contusions, hematomes i la sensació de cames cansades.

L'aplicació de la crema proporciona una experiència agradable gràcies a la seva ràpida absorció i la sensació de frescor i alleujament instantani que deixa a la pell . És un complement ideal per a aquells que porten un estil de vida actiu, així com per a persones que pateixen molèsties articulars cròniques, buscant una millora significativa en la seva qualitat de vida a través de mètodes naturals i segurs.

La combinació única d'ingredients actius a la Crema d'Àrnica i Harpagòfit de Natysal en fa una opció preferida per a la cura personal, destacant la seva eficàcia en la gestió del dolor i la inflamació .

Ingredients:

Aqua, glycerin, propylene glycol, glycol stearate, cetyl alcohol, alcohol denat, camphor, turpentine, rosmarinus officinalis leaf oil, peg-8 stearate, peg-2 stearate, stearic acid, helianthus annuus seed oil, menthol, harpagophytum procumbens root extract, salix alba bark extract, symphytum officinale leaf extract, hypericum perforatum flower extract, vanillyl butyl ether, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, laureth-7, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, glycine soja oil, ascorbyl palmitate, bht, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, potassium sorbat, sodium benzoate, limonene, linalool, citral.

Com es fa servir Crema d'Àrnica i Harpagòfit Natysal?

Fer massatges a la pell amb la crema mitjançant moviments circulars fins a la seva total absorció.

No aplicar sobre ferides, mucoses ni pell erosionada.

Presentació:

Envàs de 1000 ml + dispensador a part.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda