Preu reduït! Hemocín - Ungüent - Soria Natural - 40 ml

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Hemocín - Ungüent - Soria Natural - 40 ml

185027

Nou

Coadyuda a tornar el to cutani en zones irritades i neguitejades. Envàs de 40 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,65€

IVA inclòs

9,00€ IVA inclòs

-15%

19,13 € / 100 ml

Més informació

Hemocín

Coadyuda a tornar el to cutani en zones irritades i neguitejades.

Què és el Hemocín de Soria Natural de 40 ml?

Gel oliós elaborat a força de cera verge i espècies vegetals, la fórmula ha estat tradicionalment emprada per les mestresses de casa de les valls pirinenques per la seva acció emol·lient i refrescant ja que coadyuda a tornar el to cutani en zones irritades i neguitejades.

Testat dermatològicament. Amb ingredients naturals. Ajuda a tornar el to cutani en zones irritades. Sense perfums sintètics. Sense colorants. Sense conservants.

Gel untuós i de consistència granular, per les seves components naturals especialment seleccionats i al seu exclusiu procés d'elaboració.

Ingredients INCI:

Glycerin, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Aqua, Cera alba, Oryza sativa (Rice) Starch, Ruscus aculeatus Root Extract, Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Chelidonium majus Oil, Plantago major Leaf Oil, Achillea millefolium Oil, Mentha arvensis Leaf Oil, Styrax benzoin Resin Extract, Maltodextrin, alcohol, Limonene.

Com s'utilitza el Hemocín?

Es recomana aplicar de 3-6 vegades a el dia, localment amb un suau massatge per facilitar la seva absorció. No aplicar sobre ferides. No recomanat en nens menors de 3 anys a causa del seu contingut en càmfora i mentol.

Presentació:

Envàs de 40 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda