Preu reduït! Oseogen Ungüent Balsàmic - Drasanvi - 75 ml

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Oseogen Ungüent Balsàmic - Drasanvi - 75 ml

200954

Nou

Oseogen ungüent balsàmic és una fórmula d'ús típic específicament formulat per alleujar les molèsties quotidianes. Envàs amb 75 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,38€

IVA inclòs

11,93€ IVA inclòs

-13%

13,84 € / 100 ml

Més informació

Oseogen ungüent balsàmic

Ajuda per alleugerir les molèsties articulars produïdes en situacions quotidianes.

Què és Oseogen Ungüent balsàmic?

Oseogen ungüent balsàmic és una fórmula dús típic específicament formulat per alleujar les molèsties produïdes en un gran nombre de situacions quotidianes. La seva aplicació proporciona un lleuger efecte calor.

Oseogen ungüent balsàmic presenta en la seva composició la sinergia de diversos Ingredients: Condroitina, Glucosamina, Metilsufonilmetà (MSM), Harpagofito, Ruscus, Consolda i àrnica.

A més, es veu incrementat per l'efecte de substàncies com el Clau i el Capsicum, que proporcionen al producte un lleuger efecte calor.

El Harpagofito és d'origen africà i és molt valorat per les propietats analgèsiques i antiinflamatòries.

La Condroitina forma part dels components del cartílag. Té propietats amortidores i antiinflamatòries . Ajuda a alleujar el dolor ia millorar la mobilitat.

El MSM és una font natural de sofre que l'organisme utilitza per al manteniment del teixit cognitiu i la regeneració del cartílag. Posseeix efecte antiinglamatori i disminueix el dolor de les articulacions

La Consuelda col·labora en la cicatrització de ferides i redueix el sagnat. El seu contingut en mucílags ajuden a disminuir la inflamació i proporcionar hidratació

Ingredients:

Aqua, Dimetilsulfona, Èster Peg-8 Àcid C12-20, Triglicèrid Caprílic/càpric, Parafina Líquida, Àcid Oleic, Alcohol Cetílic, Urea, Lanolina, Sulfat De Glucosamina, Dimeticona, Propilenglicol, Oli De Brote De Àrnica Montana Oli, Acetato De Tocoferilo, Fenoxietanol, Sulfat De Condroitina Marina, Dmdm Hidantoïna, Resina De Capsicum Frutescens, Extracte D'Arrel D'Harpagofito Procumbens, Extracte D'Arado D'Amica Montana, Isoeugenol, Limoneno, Lin.

Com es pren Oseogen Ungüent balsàmic?

Es recomana aplicar amb un lleuger massatge a les zones a tractar fins a la seva total absorció dues o més vegades al dia.

Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació :

Envàs de 75 ml.

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda