Preu reduït! Mascareta Capil·lar amb Tepezcohuite - Armonía - 200 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Mascareta Capil·lar amb Tepezcohuite - Armonía - 200 ml

169720

Nou

Màscara capil·lar a base de tepezcohuite que ajuda a prevenir la caiguda i repara i regenera els cabells danyats. Presentat en envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,49€

IVA inclòs

16,60€ IVA inclòs

-18%

6,75 € / 100 ml

Més informació

Mascareta Capil·lar amb Tepezcohuite

Màscara capil·lar que prevé la caiguda i repara i regenera cabells danyats

Què és la Mascareta Capil·lar amb Tepezcohuite?

Tractament capil·lar intensiu que repara en profunditat els cabells danyats i les puntes obertes, deixant els cabells més suau, fort i brillant .

Gràcies a l'extracte de llevat, molt ric en vitamines del grup B, ia l'extracte de Tepezcohuite, de gran poder regenerador, el cabell recupera la força i elasticitat d'uns cabells sans, tornant als cabells castigats, tenyits o deteriorats el seu nivell òptim de hidratació, brillantor i flexibilitat natural.

Indicat per a cabells fràgils, deshidratats i tenyits. Ajuda a reduir la caiguda dels cabells.

El tepezcohuite és un bon regenerador cel·lular amb acció antioxidant que ajuda a mantenir el cabell net ia frenar la caiguda.

Ingredients:

Aqua (water), cetearyl alcohol, propylene glycol, cetrimonium chloride, isopropyl alcohol, mimosa tenuiflora (mimosa). leaf extract, panthenol, hydrolyzed keratin, faex (yeast) , sodium hydroxide, alcohol denat, hydroxyethylcellulose, glycerin, cellulose, sodium acetate, sodium chloride, dehydroacetic acid, sodium benzoate, citric acid, phenoxyethanol, butylene glycol, benzyl alcohol, bht,6, 5 28440.

Com es fa servir la Mascareta Capil·lar amb Tepezcohuite?

Amb els cabells rentats, eliminar l'excés d'aigua i aplicar de l'arrel a les puntes. Fer massatges suaument el coll cabellut i deixar reposar 5-10 minuts. Esbandiu-la amb abundant aigua.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda