Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Vitamina D3 25 mcg Spray - Jamieson - 58 ml

Fabricante:

Jamieson Jamieson

Vitamina D3 25 mcg Spray - Jamieson - 58 ml

190711

Nou

Jamieson utilitza la vitamina D3 derivada de la millor lanolina natural.

Més detalls

15,04€

IVA inclòs

16,00€ IVA inclòs

-5%

25,93 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vitamina D3 25 mcg Spray

La vitamina D originalment va ser confosa amb una hormona perquè actuava com ella, confeccionada per un òrgan del cos per treballar per a un altre. El fetge i els ronyons són els dos òrgans que funcionen per convertir la vitamina D a la seva forma activa de l'hormona, vitamina D3.

La vitamina D és una vitamina liposoluble que regula el metabolisme del calci i és necessària per a la calcificació d'ossos i dents. La vitamina D es troba principalment en dues formes D2 (ergocalciferol) i D3 (colecalciferol). La vitamina D2 aquesta derivada de material vegetal, i la D3 és la forma activa en què aquest nutrient es troba en mamífers i humans.

Jamieson utilitza la vitamina D3 derivada de la millor lanolina natural. Extreta de la llana d'ovelles banyades pel sol, la lanolina és una font abundant i renovable de vitamina D. La lanolina passa per un procés sofisticat i dels més moderns d'elaboració a França, donant com a resultat una vitamina D3 excepcionalment pura de qualitat farmacèutica, la mateixa manera que el cos produeix naturalment quan la pell està exposada al sol.

El fetge fabrica el precursor de la vitamina D que circula fins a la pell, on aquesta, està exposada als raigs ultraviolats (UV) provinents del sol. La llum UV actua sobre el colesterol a la pell i funciona simultàniament amb el fetge i els ronyons per produir vitamina D3. La vitamina D és fàcilment absorbida per l'intestí prim i són emmagatzemades principalment en el fetge i en altres dipòsits de greix.

Ingredients per vaporització:

Vitamina D325mcg

Excipients: Aigua purificada, saboritzant: suc de poma concentrat, aglutinant: cel·lulosa, aromatitzant: aroma de taronja natural, cadena mitjana de triglicèrids, aromatitzant: aroma de pinya natural, viscosizante: goma xantana, conservant: àcid cítric i sorbat potàssic, edulcorant: extracte de stevia, conservant: barreja de tocoferols, extracte de romaní.

Ingredients SENSE sal, sucre, gluten, lactosa ni midó.

Utilització: Prendre una vaporització al dia. Cada vaporització aporta 25mcg de vitamina D3.

Presentació: Envàs esprai de 58 ml, per a 125 vaporitzacions.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda