Preu reduït! Beta Carotè - Sura Vitasan - 30 perles

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Beta Carotè - Sura Vitasan - 30 perles

174716

Nou

Aquest producte és una excel·lent font de provitamina A. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

14,49€

IVA inclòs

17,05€ IVA inclòs

-15%

0,48 € / ud

Més informació

Beta Carotè

El betacarotè de Sura Vitasan és un complex de diversos carotenoides 100% natural, conté formes equilibrades de beta-carotè, un precursor de la vitamina A no tòxic.

En l'organisme humà, els carotenoides són part del sistema de defensa antioxidant que interactuen sinèrgicament amb altres antioxidants. El més conegut d'ells és el betacarotè, encara que estudis recents indiquen que altres carotens poden aportar beneficis addicionals a l'organisme.

El betacarotè, un antioxidant vital, constitueix aproximadament el 90% d'aquests; l'altre 10% està compost de alfacarotenos i xantofilas com luteïna, zeaxantina i criptoxantina (els mateixos carotenoides que es troben en fruites i verdures).

La vitamina A participa en el manteniment adequat de les mucoses, de la pell i de la visió. Contribueix al metabolisme normal del ferro i al correcte funcionament del sistema immunitari.

El betacarotè natural de Sura Vitasan conté la barreja de més alta qualitat dels sis carotenoides naturals que es troben normalment en diverses fruites i verdures. Els ingredients es suspenen en oli de llavors de lli i es contenen dins d'una càpsula tova a base de gelatina i glicerina.

Ingredients: Complex de carotenoides mixtes d'oli cru de palma vermella (Elaeis guineensis), oli de llavors de lli (Linum usitatissimum), perla (agent de recobriment: gelatina; humectant: aigua purificada i glicerina).

Informació nutricional:1 perla (330 mg)
Complex de carotenoides mixtes155 mg
Beta-carotè 
(provitamina A)
3.750 mg RE (1) 
(25.000 UI) (469% *)
Alfa-carotè juliol.440 mg
Gamma-carotè116 mg
licopè34 mg
* VRN: valor de referència de nutrients en%. / (1) RE: Equivalents de retinol

Utilització: Prendre 1 perla al dia.

Presentació: Envàs de 30 perles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda