Fabricants

  Informació

  Compromís amb la qualitat

  Compromís amb la qualitat
  La Bona Salut, sempre compromesos amb la qualitat.
  Preu reduït! B-Complex amb Vitamina C - Terra Nova - 50 càpsules

  Fabricant:

  Terra Nova Terra Nova

  B-Complex amb Vitamina C - Terra Nova - 50 càpsules

  158255

  Nou

  Envàs de 50 càpsules vegetals.

  Més detalls

  13,50€

  IVA inclòs

  15,00€ IVA inclòs

  -10%

  Més informació

  B-Complex amb Vitamina C

  Utilització: Com a complement alimentari per a adults, d'1 a 2 càpsules diàries amb menjar. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

  • Apte per a vegetarians
  • Apte per vegans
  • Sense agents de càrrega, aglutinants o altres excipients.

  ingredients:

  2 càpsules
  complex Magnifood 540 mg
  Que aporta:
  - Arròs, salvat estabilitzat 250 mg
  - Rodiola, arrel (liofilitzada fresca) 50 mg
  - Eleuterococo (ginseng siberià), arrel 50 mg
  - Ashwagandha, arrel 50 mg
  - Civada verda, llavor (liofilitzada fresca) 25 mg
  - Alfals, flor i fulla (liofilitzades fresques) 25 mg
  - Julivert, full (liofilitzada fresca) 25 mg
  - Dent de lleó, full (liofilitzada fresca) 25 mg
  - Remolatxa, suc i parts verdes (liofilitzats fresques) 20 mg
  - Carbassa, llavor 20 mg
  Vitamina C (ascorbat de Ca, Mg) 250 mg
  Magnesi (òxid, citrat, ascorbat) 50 mg
  Àcid pantotènic (pantotenat càlcic) 30 mg
  inositol 30 mg
  Niacina (niacinamida) 25 mg
  Calci (ascorbat, citrat, carbonat) 25 mg
  Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat) 20 mg
  Vitamina B1 (tiamina mononitrat) 20 mg
  Vitamina B2 (riboflavina)20 mg
  Pujol (bitartrat) 15 mg
  Àcid fòlic (prep.) 200 mg
  Vitamina B12 (cobalamina prep.) 50 mg
  Biotina (prep.) 50 mg

  Arròs (Oryza sativa). El segó d'arròs estabilitzat és una important font nutricional de vitamines B. També de diversos metabòlits actius de vitamina B i altres nutrients que donen suport a la funció i / o la biodisponibilitat de les vitamines B (com el magnesi i el zinc), així com d'altres nutrients (com el potassi, el zinc i el ferro) que freqüentment s'esgoten a causa de diferents tipus d'estrès.

  Rodiola (Rhodiola rosea). L'arrel de la rodiola té importants propietats adaptògenes i pot de suport per a tenir una funció mental saludable i del sistema nerviós.

  Eleuterococo (eleuterococ). L'arrel de eleuterococo, també conegut com ginseng siberià, és un dels adaptògens que més s'ha investigat. Pot ajudar a mantenir la salut de les glàndules suprarenals i del sistemanerviós.

  Ashwagandha (bufera). Igual que el ginseng i la rodiola, l'arrel de Ashwagandha històricament ha estat utilitzada per les seves propietats adaptògenes i per afavorir la salut dels nervis.

  Civada verda (Civada sativa). Les llavors de civada són una rica font de vitamines B i minerals que donen suport a la funció de les vitamines B. Les llavors de civada verd s'utilitzen freqüentment per afavorir la funció saludable dels nervis.

  Alfals (Medicago sativa). És una de les plantes més nutritives que hi ha a la natura. Proporciona vitamines del complex B i també magnesi, la qual cosa facilita la seva utilització, i també altres nutrients que poden ajudar a mantenir la salut dels nervis.

  Julivert (Petroselinum crispum). És una font de vitamines B (especialment àcid fòlic), també proporciona diversos nutrients que donen suport a la funció i / o activitat de certes vitamines del complex B, com ara el potassi (que s'esgota a causa del estrès en general ), el magnesi, el calci i el ferro (que s'esgota amb més rapidesa durant l'estrès físic).

  Dent de lleó (Taraxacum officinale). Les fulles de dent de león són una altra font vegetal de vitamines B i de nutrients que donen suport a les vitamines del complex B, com ara el potassi, el ferro, el calci i el magnesi.

  Remolatxa (Beta vulgaris). La remolatxa conté diverses vitamines del grup B i és especialment rica en àcid fòlic. Com l'alfals, el julivert i la dent de lleó, la remolatxa també proporciona altres nutrients de suport com el potassi, el ferro i el zinc.

  Carbassa (Cucurbita pepo). Les llavors de carbassa són una de les més riques fonts naturals de zinc, que pot esgotar-se ràpidament a causa de l'estrès mental. Aquestes llavors també són riques en altres nutrients de suport com ara el magnesi i el ferro.

  Presentació: Envàs de 50 càpsules vegetals.

  Opinions

  Actualment no hi ha ressenyes de clients.

  Escriviu una valoració

  B-Complex amb Vitamina C - Terra Nova - 50 càpsules

  B-Complex amb Vitamina C - Terra Nova - 50 càpsules

  Envàs de 50 càpsules vegetals.

  Garantia de satisfacció

  Tens dubtes i necessites consell dels nostres professionals? Contacta amb nosaltres i estarem encantats de poder ajudar-te.

  Regal segur per xifra de compra i un termini de lliurament d'entre 1 i 5 dies.

  Accept

  Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació llegeixi la política de cookies.