Preu reduït! B Complex - Together - 30 Càpsules

Fabricante:

Together Together

B Complex - Together - 30 Càpsules

207562

Nou

Suplement vitamínic complet obtingut de fonts naturals que proporciona totes les vitamines del grup B necessàries per a l'organisme, a més de bioflavonoides cítrics que milloren l'absorció de vitamina C.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,01€

IVA inclòs

12,95€ IVA inclòs

-15%

0,37 € / ud

Més informació

B Complex Together

Nutrició completa i natural per a la teva salut i el teu benestar.

Què és B Complex Together?

El B Complex de Together és un suplement vitamínic complet que s'obté d'aliments naturals com la polpa integral de cítrics, el llevat de pa, el blat de moro, l'alfals i la soja .

Aquest complex vitamínic conté totes les vitamines del grup B necessàries per a una varietat de funcions de l'organisme, des de la producció d'energia fins a la salut mental i la funció immunitària .

A més, està reforçat amb bioflavonoides cítrics, metabòlits potents que ajuden a augmentar l'absorció de la vitamina C al cos. Aquest suplement és una manera fàcil i convenient d'assegurar-te que estàs obtenint totes les vitamines del grup B que necessites per a un funcionament saludable.

Ingredients:

Polpa de cítrics que aporta vitamina C; Llevat nutricional1 que aporta: Inositol, niacina, àcid pantotènic, vitamina B6; riboflavina, tiamina, vitamina B12, àcid paraaminobenzoic, turó, biotina i àcid fòlic2. Càpsula (cel·lulosa vegetal). 1 Llevat inactiva i sense candida. No s'han notificat reaccions al·lèrgiques. 2Folat.

Com es pren B Complex Together?

Prendre una (1) càpsula al dia amb menjar o sense.

No superar la dosi diària recomanada, els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de la vista i l'abast dels nens.
Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar directa, Si està sota la supervisió d'un metge, està embarassada o en període de lactància, consulteu un metge abans d'usar aquest producte. No fer servir si el segellat està trencat.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand


Together, complements alimentaris amb ingredients naturals.


És una marca de Together Heatlh, empresa anglesa creada per emprenedors interessats en la nutrició de qualitat, i que té com a missió oferir la millor qualitat, nutrició natural i salut a la major quantitat de persones possibles, amb honestedat i una comunicació clara i directa.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda