Preu reduït! B-Vegetal Complex - Vitamines B - Tongil - 30 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

B-Vegetal Complex - Vitamines B - Tongil - 30 càpsules

188302

Nou

B-Vegetal Complex és un exclusiu complement alimentari que incorpora totes les vitamines de el grup B a partir de concentrats exclusivament vegetals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,15€

IVA inclòs

28,20€ IVA inclòs

-25%

0,71 € / ud

Més informació

B-Vegetal Complex

Vitamines de el grup B 100% Naturals.

Què és B-Vegetal Complex?

B-Vegetal Complex és un exclusiu complement alimentari que incorpora totes les vitamines de el grup B a partir de concentrats exclusivament vegetals.

A partir de fruits i extractes vegetals i mitjançant processos exclusius patentats d'extracció i concentració que respecten a l'màxim la naturalesa de la font d'origen, B-Vegetal Complex proporciona l'espectre complet de totes les vitamines de el grup B amb la màxima biodisponibilitat.

Absolutament cap vitamina procedent de font sintètica és incorporada a la fórmula, oferint només els ingredients en estat pur des de la pròpia naturalesa.

Les fonts sintètiques de Vitamines de el grup B són molècules aïllades que requereixen un procés posterior a l'organisme per a ser activades i utilitzades.

Alta concentració de vitamines B de la màxima biodisponibilitat

B-Vegetal Complex proporciona una barreja equilibrada de totes les vitamines de el grup B juntament amb els seus metabòlits actius, els seus Co-factors i Co-nutrients, tal com apareixen a la font natural d'origen.

D'aquesta manera, les vitamines ja estan activades i disponibles per ser directament utilitzades, aconseguint la màxima absorció, retenció en l'organisme i biodisponibilitat

Ingredients:

Orgen-B's ® (barreja patentada d'extractes secs de fruits de guaiaba (Psidium guajava L.), fulles d'Alfàbrega sagrada (Ocimum sanctum) i escorça de llimoner (Citrus limon Burm. L.) concentrada i estandarditzada en Vitamines de el grup B) 375 mg, Complex actiu estandarditzat de Vitamines de el grup B procedents de brots de quinoa (Chenopodium quinoa) 100 mg, càpsula vegetal, pols de Spirulina (Spirulina platensis) 50 mg i Barreja exclusiva d'extractes secs de fruites i verdures (fulls de te verd (Camelia sinensis), fruits de Raïm blanc i vermella (Vitis vinifera), fruit de Nabiu (Vaccinium myrtillus), arrel de Pastanaga (Daucus carota L.), fruit de Pomelo (Citrus paradisi Macfad), fruit de Papaia (Carica papaia), fruit de Pinya (Ananas comosus), fruit de Maduixa (Fragaria ananassa D.), fruit de Poma (Malus domestica Borkh), fruit d'Albercoc (Prunus armeniaca L.), fruit de Cirera (Prunus avium L.), fruit de Taronja vermella (Citrus sinensis (L) Osbeck), flors de Bròquil (Brassica olerace a var cymosa (L) Plenck), fulles de col verda (Brassica oleracea var viridis L.), bulb de Ceba (Allium cepa), bulb d'All (Allium sativum L.), fruit de Groseller negre (Ribes nigrum L.) , tija d'Espárrago (Asparagus officinalis L.), fruit de Tomàquet (Solanum lycopersium L.), fruit de Pepino (cogombre), fruit d'Olivera (Olea europaea L.) i agent de càrrega: maltodextrina) 25 mg. Orgen-B's® és una marca registrada d'Orgenetics, Inc®.

Ingredients actius per dosi diària d'1 càpsula:

Orgen-B's® (barreja patentada d'extractes secs de fruits de Guayaba, fulles d'Alfàbrega sagrada i escorça de Llimoner, concentrada i estandarditzada en Vitamines de el grup B) 375 mg
Complex actiu estandarditzat de Vitamines de el grup B procedents de brots de Quinoa 100 mg
Contingut en Vitamines:
Vitamina B1 (Tiamina) 8,38 mg (762% VRN)
Vitamina B2 (Riboflavina) 7,67 mg (547,71% VRN)
Vitamina B3 (Niacina) 14,67 mg (91,68% VRN)
Vitamina B5 (àcid Pantotènic) 14,97 mg (249,50% VRN)
Vitamina B6 (piridoxina) 8,42 mg (601,28% VRN)
biotina 6 mg (12% VRN)
Vitamina B9 (àcid fòlic) 286,5 mg (143,25% VRN)
Vitamina B12 (Cianocobalamina) 0,3 mg (12% VRN)
Pols de Spirulina plantensis 50 mg
Barreja exclusiva d'extractes secs de fruites i verdures (Te verd, raïm blanc, raïm vermella, nabiu, pastanaga, aranja, papaia, pinya, maduixa, poma, albercoc, cirera, taronja vermella, bròquil, col verda, ceba, all, groseller negre, espàrrec, tomàquet, cogombre i olivera) 25 mg

VRN: valors de referència de nutrients

Com es pren B-Vegetal Complex?

  • Es recomana prendre 1 càpsula a el dia, preferentment amb el menjar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda