Preu reduït! Complex B - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Complex B - Marnys - 60 càpsules

179464

Nou

En un sol format, totes les Vitamines de el Grup B.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,44€

IVA inclòs

13,30€ IVA inclòs

-21%

0,17 € / ud

Més informació

Complex B

Complementant el Bé de la vida saludable

Què és Complex B?

És un complet suplement vitamínic que contribueix a complir els requisits diaris i extraordinaris. Conté 10 vitamines: 9 vitamines hidrosolubles (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C), i vitamina I que és liposoluble.

Aporta les següents propietats saludables (EFSA):

  • La vitamina C contribueix a la normal formació de col·lagen per a la normal funció d'ossos, vasos sanguinis, cartílags, tendons, pell i dents, a la normal funció immune i incrementa l'absorció de ferro. La font de la vitamina C en MARNYS® Complex B és l'àcid ascòrbic.
  • Les vitamines B3 (niacina) i B7 (biotina) contribueixen a l'normal manteniment de les mucoses i de la pell. Les seves fonts són la nicotinamida i la D-biotina, respectivament.
  • La vitamina E contribueix a la protecció cel·lular de el dany oxidatiu. La font de la vitamina I en MARNYS® Complex B és el DL-alfa-tocoferilo.
  • La vitamina B5 (àcid pantotènic) contribueix a l'exercici normal menta l, ia la producció i metabolisme d'hormones esteroides, vitamina D i alguns neurotransmissors. La seva font és pantotenat càlcic.
  • La vitamina B6 (piridoxina) contribueix a la normal producció de la cisteïna i el metabolisme de la homocisteïna, a la reducció de l'cansament i la fatiga ia la regulació de l'activitat hormonal. La font de la vitamina B6 en MARNYS® Complex B és la piridoxina hidroclorur.
  • Les vitamines B2 (riboflavina) i B12 (cobalamina) contribueixen a l'normal metabolisme energètic, a el normal funcionament de sistema nerviós i a l'normal manteniment dels glòbuls vermells; així mateix, la vitamina B2 contribueix a l'normal manteniment de la visió i a el normal metabolisme de l'ferro. Les seves fonts són riboflavina high flow i cianocobalamina, respectivament i les dues d'origen fermentatiu.
  • La vitamina B1 (tiamina) contribueix a la normal funció de el cor. La font de la vitamina B1 en MARNYS® Complex B és la tiamina mononitrat.
  • La vitamina B9 (àcid fòlic) incrementa els nivells de folats en dones embarassades, ja que un baix nivell és un factor de risc en el desenvolupament de defectes de l'tub neural en el fetus. La seva font és àcid fòlic.

Complex B és un excel·lent complement alimentari per a persones adultes que vulguin aportar vitamines a la seva dieta diària, persones que practiquin exercici, gent gran els requeriments poden ser elevats en vitamines i, en dones embarassades.

Ingredients:

Oli de gira-sol, glucosa anhidra, oli de soja parcialment hidrogenat, vitamina C, lecitina de soja, nicotinamida, vitamina E, pantotenat càlcic, vitamina B6, riboflavina, tiamina, àcid fòlic, biotina, vitamina B12. Composició de la càpsula: gelatina, glicerina, colorants (òxid de ferro vermell i òxid de ferro negre) i aigua.

Al·lergogen: Conté soja

Ingredients Actius per càpsula:

vitamina C 60 mg
niacina 18 mg
vitamina E 10 mg
àcid pantotènic 6 mg
vitamina B6 2 mg
riboflavina 1,6 mg
tiamina 1,4 mg
àcid fòlic 200 μ
biotina 150 μ
vitamina B12 1 μ

Com es pren Complex B?

Prendre 1 càpsula a el dia, preferentment abans del menjar.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda