Preu reduït! Megasorb B-Complex - Solgar - 50 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Megasorb B-Complex - Solgar - 50 comprimits

155533

Nou

Complex de vitamina B que contribueix al metabolisme energètic, estimula el rendiment intel·lectual i en redueix el cansament i la fatiga.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

23,24€

IVA inclòs

25,82€ IVA inclòs

-10%

0,46 € / ud

Més informació

Megasorb B-Complex

Complex de vitamina B que contribueix al metabolisme energètic, estimula el rendiment intel·lectual i en redueix el cansament i la fatiga.

Què és Megasorb B-Complex?

Complex de vitamina B equilibrat i d'alta potència formulat per millorar l'absorció i l'alliberament de les principals vitamines del grup B com ara tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), àcid pantotènic (B5), i vitamina B6, a més altres vitamines del grup B com àcid fòlic, biotina (B7) i vitamina B12.

Les vitamines del grup B són nutrients essencials que el cos necessita . Ajuden l'organisme a convertir els aliments en energia, a més d'afavorir el nostre rendiment intel·lectual.

Megasorb Vitamina B-Complex aporta totes les següents vitamines fonamentals del grup B:

  • Riboflavina (vitamina B2), niacina (vitamina B3), vitamina B6 i B12 que contribueixen a reduir el cansament i la fatiga i afavoreixen el metabolisme per a la producció d'energia
  • Àcid pantotènic (vitamina B5) que contribueix al rendiment intel·lectual normal
  • Tiamina (vitamina B1), biotina (vitamina B7), niacina (B3) i vitamina B6 que afavoreixen el sistema nerviós i les funcions psicològiques
  • Tiamina (B1) que contribueix al funcionament normal del cor
  • Riboflavina (B2) que contribueix a protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu ia mantenir-ne la visió
  • Niacina (B3) i biotina (B7) que contribueixen a mantenir la pell sana
  • Biotina (B7) que contribueix al metabolisme normal dels macronutrients

Ingredients:

Agents de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); Magnesi (citrat, òxid); Àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic, pantetina); Tiamina (vitamina B1, mononitrat de tiamina); Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina, piridoxina 5'-fosfat); Turó (bitartrat); Inositol; Niacina (vitamina B3, nicotinamida); Riboflavina (vitamina B2, riboflavina-5'-fosfat); Lecitina de soja; Antiaglomerants (diòxid de silici, estearat magnèsic, fosfats de calci, àcid esteàric, òxid de magnesi); Agents de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa, glicerina); Edulcorant (manitol); Biotina; Àcid fòlic (àcid teroilmonoglutàmic); Colorant (riboflavina); Vitamina B12 (cianocobalamina).

Com es pren Megasorb B-Complex?

Per a adults, prendre un (1) comprimit al dia, preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda.

Presentació:

Flascó 50 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda