Preu reduït! Vitamina B-Complex 50 - Solgar - 50 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Vitamina B-Complex 50 - Solgar - 50 càpsules

190925

Nou

Complex de vitamina B que contribueix al metabolisme energètic, estimula el rendiment intel·lectual i ajuda a reduir el cansament i la fatiga. A més, és perfecte per a les persones amb un estil de vida actiu.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

16,07€

IVA inclòs

17,85€ IVA inclòs

-10%

0,32 € / ud

Més informació

Vitamina B-Complex 50

Complex de vitamina B que contribueix al metabolisme energètic, estimula el rendiment intel·lectual i ajuda a reduir el cansament i la fatiga. A més, és perfecte per a les persones amb un estil de vida actiu.

Què és la Vitamina B-Complex 50?

És un complex de vitamina B d'alta potència que aporta una dosi de 50 mg de les principals vitamines del grup B. Moltes vitamines del grup B són interdependents i per això és millor prendre-combinades, per exemple en un complex de vitamina B o un producte multivitamínic que contingui un complex de vitamina B.

L'exclusiva fórmula de Solgar aporta tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), àcid pantotènic (B5) i vitamina B6, a més d'altres vitamines del grup B com àcid fòlic, biotina (B7) i vitamina B12. Les vitamines del grup B són nutrients essencials que el cos necessita.

Ingredients:

Àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), Tiamina (Vitamina B1, tiamina mononitrat), Riboflavina (Vitamina B2), Niacina (vitamina B3, nicotinamida), Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), Inositol, Colina (bitartrat), Base herbari polvoritzada (alfals (Medicago sativa) fulla i tija, extracte de acerola (Malpighia glabra) fruit, julivert (Petroselium crispum) fulla i tija, gavarrera (Rosa canina) fruit, créixens (Naturtium officinale) fulla, kelp (Ascophyllum nodosum)) , àcid fòlic (àcid teroilmonoglutámico), Vitamina B12 (cianocobalamina), D-biotina. Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici; Agents de càrrega: fosfat dicàlcic, cel·lulosa microcristal·lina, manitol; Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcelulosa.

Ingredients principals:

IngredientQuantitat
Vitamina B150 mg
Vitamina B650 mg
Vitamina B1250mcg

Com es pren la Vitamina B-Complex 50?

Complement alimentari per a adults, prendre una 1 càpsula vegetal al dia, preferentment amb els àpats. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Pots de 50 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda