Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Vitamina C 1000 mg Acció retardada - Jamieson - 100 tabletes

Fabricante:

Jamieson Jamieson

Vitamina C 1000 mg Acció retardada - Jamieson - 100 tabletes

171016

Nou

És un factor per mantenir una bona salut i ajuda al cos a metabolitzar els greixos.

Més detalls

18,87€

IVA inclòs

19,95€ IVA inclòs

-5%

0,19 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vitamina C 1000mg TR

L'àcid ascòrbic o vitamina C com es coneix comunament té moltes funcions en el cos. Encara que alguns animals sintetitzen l'àcid ascòrbic dins del cos, els humans depenen de fonts externes per cobrir les seves necessitats de vitamina C. És un potent antioxidant hidrosoluble, protegint els àcids grassos poliinsaturats, proteïnes i altres antioxidants de l'oxidació.

La vitamina C és un antioxidant necessari per a: reparació i creixement de teixit; funció de la glàndula suprarenal; millora la immunitat i la salut de les genives. Com antioxidant, la vitamina C protegeix contra els efectes nocius de la contaminació, contra la infecció i redueix el dany cel·lular produït per radicals lliures. Els radicals lliures poden comprometre la salut vital de les cèl·lules.

Com coenzim, és un factor necessari per a molts processos metabòlics incloent la curació de ferides, per al metabolisme de medicaments i el metabolisme de la dopamina, el colesterol i l'àcid fòlic inclosos. A través de les seves habilitats d'oxidació-reducció, la vitamina C també funciona per mantenir el ferro i el coure en l'estat necessari per al seu correcte funcionament.

La vitamina C és un nutrient essencial que ajuda a: la formació de col·lagen; protegeix contra la coagulació de la sang i els hematomes; ajuda a la salut de pèl i pell; enforteix el sistema immunològic sota estrès, i manté bona salut en general.

Ingredients per comprimit masticable:

Vitamina C
(Àcid Ascòrbic, Ascorbat Sòdic)
1000mg
Barreja Botànica de Reforç
Derivat de la Rutina (Dimorphandra mollis, pod), Complex de Hesperidina (Citrus llima, Citrus paradisi, Citrus sinensis, rind) Bioflavonoides de llimona (Citrus Limon, rind), Acerola Cherry (4: 1) extracte (Malpighia glabra, fruit) gavarrera (Rosa canina, fruites).
6,5mg

 

Excipients: Celulosa, Àcid Esteàric Vegetal, Estearat Vegetal de Magnesi, Silici, Celulosa Hidrosoluble, Cera de Cocoter Brasiler.

Ingredients SENSE sal, sucre, gluten, lactosa ni midó.

Utilització: Prendre un o dos comprimits al dia.

Presentació: Envàs de 100 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda