Preu reduït! Vitamina C 500 mg - Naturlider - 30 càpsules

Fabricante:

Naturlider Naturlider

Vitamina C 500 mg - Naturlider - 30 càpsules

217189

Nou

Complement alimentari a base de vitamina C. Presentat en envàs de 30 càpsules de 500 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,95€

IVA inclòs

9,93€ IVA inclòs

-19%

0,27 € / ud

Més informació

Vitamina C 500 mg Naturlider

Complement alimentari compost per Vitamina C, en forma d'Àcid L-Ascòrbic que ajuda al funcionament normal del sistema immunitari.

Què és la Vitamina C 500 mg?

La vitamina C és un antioxidant important, per si mateixa i també potenciant l'acció d'altres antioxidants.

Intervé en la producció del glutatió, principal antioxidant pulmonar, i protegeix de l'oxidació a les vitamines A i E, així com algunes del complex B. Participa en la síntesi de neurotransmissors i pot ajudar a regular els nivells de Cortisol que es donen en situacions d'estrès perllongat.

Estimula la síntesi i renovació del col·lagen i participa en la síntesi de l'elastina, condroitina i altres molècules constituents de la pell i articulacions. Millora el transport i captació de glucosa i també intervé en la síntesi de Carnitina, necessària per a la utilització directa dels greixos com a font d'energia al múscul.

Col·labora en el manteniment dels nivells de colesterol a la sang i afavoreix la producció d'àcids biliars, principal via d'eliminació del colesterol de l'organisme.

Millora el funcionament del sistema immune. És necessària per a l'activitat dels leucòcits, per a una resposta inflamatòria equilibrada i, juntament amb la vitamina A, té una acció protectora de les mucoses. Inhibeix l'alliberament d'histamina i neutralitza els radicals lliures produïts a la reacció al·lèrgica, ajuda a la dilatació dels bronquis i millora la simptomatologia de les al·lèrgies.

Ajuda a absorbir el Zinc, el Manganès i és el nutrient que més afavoreix l'absorció de Ferro A la pell, la vitamina C ajuda a reduir els efectes nocius de la radiació UV per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries.

Indicacions:

  • Ajuda al funcionament normal del sistema immunitari en cas d'agressions externes, com ara canvis bruscos de temperatura, èpoques de fred, mals hàbits (estrès, no descansar suficient,.)
  • Protecció contra radicals lliures davant del dany oxidatiu (contaminació de l'aire, radiació ultraviolada,..)
  • Protecció contra infeccions contribuint al bon funcionament del sistema immunitari
  • Millora a la cicatrització de ferides
  • Millora de l'absorció del ferro

Ingredients:

Vitamina C (àcid L-ascòrbic) 500 mg, agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa*), agents de càrregues (calci fosfat didhidrat i cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerant (estearat de magnesi), aigua purificada*, i gelificant (goma). *Components de la càpsula. *Components de la càpsula.

Com es pren la Vitamina C 1000 mg Naturlider?

Prendre 1 càpsula al dia, preferiblement al matí amb esmorzar amb una mica de líquid.

No superar la dosi diària expressament recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni de manera sana. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits

Presentació:

Presentat en envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda