Preu reduït! Vitamina C Liposomada - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Vitamina C Liposomada - Marnys - 20 vials

210530

Nou

La vitamina C liposomada en format vial bevible ofereix una major biodisponibilitat i presència estable en l'organisme, davant de la vitamina C estàndard.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,55€

IVA inclòs

19,30€ IVA inclòs

-24%

0,73 € / ud

Més informació

Vitamina C Liposomada

Vitamina C Liposomada: vitamina C que contribueix a la funció immune i protecció antioxidant

Què és la Vitamina C Liposomada?

És un complement alimentari en format vial bevible monodosi que conté 1.000 mg de vitamina C liposomada (liposomal Vitamin C). La vitamina C contribueix a la normal funció immune ia la protecció cel·lular de el dany oxidatiu.

És l'únic suplement de mercat que ofereix una exclusiva formulació de vitamina C liposomada en format vial líquid monodosi amb tecnologia d'alliberament avançada, proporcionant una alta estabilitat i biodisponibilitat, davant de les presentacions tradicionals.

La vitamina C liposomada o liposomal assegura una disponibilitat en sang major enfront dels nivells d'un suplement de vitamina C estàndard. Això es deu al fet que els fosfolípids continguts en la formulació permet que l'absorció es produeixi a l'intestí, protegint a la vitamina C de l'acció dels àcids gàstrics.

Està especialment recomanada per a persones adultes que desitgin un suplement de vitamina C amb una excel·lent disponibilitat, contribuint a la normal funció de el sistema immunitari, per exemple durant processos propis de l'hivern i canvis estacionals, així com protegir les cèl·lules de el dany oxidatiu.

El format vial bevible monodosi és un format innovador, còmode i segur ja que permet pautar de forma segura la quantitat dels actius aportats en la fórmula, a més d'assegurar l'estabilitat del producte durant tota la seva vida útil i estar lliure d'alteracions.

Propietats de la Vitamina C:

La vitamina C presenta altres útils propietats saludables:

  • Contribueix a la normal formació de col·lagen en pell, ossos, cartílags i vasos sanguinis.
  • Contribueix a l'normal metabolisme energètic i incrementa l'absorció de ferro.

Ingredients:

Aigua, ascorbat sòdic (vitamina C), suc concentrat de taronja, aromes, corrector d'acidesa (àcid cítric), emulgents (fosfatidilcolina, polisorbat 20), conservador (sorbat potàssic), espessidor (goma gellan), edulcorant (sucralosa), colorant (betacarotè).

Com es pren la Vitamina C Liposomada?

1 vial a el dia abans de l'esmorzar. Agitar bé abans d'utilitzar.

Presentació:

Vials 20 X 10 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda