Preu reduït! Citrat de Calci amb Vitamina D3 - Solgar - 60 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Citrat de Calci amb Vitamina D3 - Solgar - 60 comprimits

163632

Nou

Al nostre Herbolari Online podràs comprar Citrat de Calci amb Vitamina D3, és una forma còmoda d'aportar dos nutrients que actuen sinergicament per afavorir l'absorció de calci.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,92€

IVA inclòs

15,45€ IVA inclòs

-22%

0,20 € / ud

Més informació

Citrat de Calci amb Vitamina D3 - 60 Comprimits

Al nostre Herbolari Online podràs comprar Citrat de Calci amb Vitamina D3, és una forma còmoda d'aportar dos nutrients que actuen sinergicament per afavorir l'absorció de calci.

Què és el Citrat de Calci amb Vitamina D3 - 60 Comprimits?

Solgar ha desenvolupat una fórmula d'alta concentració que combina el citrat de calci amb la vitamina D3 . L'absorció de calci requereix vitamina D, una vitamina liposoluble . Aquesta fórmula combina tots dos un millor funcionament.

El calci és el mineral més abundant a l'organisme i s'emmagatzema principalment als ossos. És necessari per a uns ossos i dents fortes i sanes . Amb l'edat es redueix l'absorció de calci, de manera que encara és més important assegurar-se de prendre suficient calci a la dieta, consumint lactis com llet, iogurt i formatge.

L'aportació d' un nivell de calci adequat com a part d'una dieta sana, juntament amb l'activitat física, pot reduir els problemes relacionats amb els ossos a la vellesa. Ajudar amb un complement alimentari també pot ser aconsellable. El producte Solgar® Citrat de Calci amb Vitamina D3 es presenta en forma de citrat, una forma mineral de més fàcil absorció que la forma d'òxid habitual. El citrat és una forma orgànica i per això pot ser una opció per a les persones amb diferents condicions estomacals.

La vitamina D3 és una forma de vitamina D que l'organisme pot utilitzar amb facilitat i augmenta l'eficiència d'absorció del calci. Els beneficis de què es coneix com a “vitamina del sol” són molts i estan ben documentats. Des de fa molt de temps s'associa a una òptima salut òssia.

Ingredients:

Calci (citrat); Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, fosfat dicàlcic; Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici; Goma de cel·lulosa entrellaçada; Agents de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, glicerina vegetal (oli de colza); Vitamina D3 (colecalciferol).

Com es pren el Citrat de Calci amb Vitamina D3-60 Comprimits?

Per a adults, prendre quatre (4) comprimits al dia, preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda.

Presentació:

Es presenta en un envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda