Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Vitamina D3 25mcg Taronja - Jamieson - 100 comprimits

Fabricante:

Jamieson Jamieson

Vitamina D3 25mcg Taronja - Jamieson - 100 comprimits

185713

Nou

Ingredients SENSE sal, sucre, gluten, lactosa ni midó. Sabor natural a taronja.

Més detalls

12,30€

IVA inclòs

12,95€ IVA inclòs

-5%

0,12 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vitamina D3 25mcg Taronja

La vitamina D originalment va ser confosa amb una hormona perquè actuava com ella, confeccionada per un òrgan del cos per treballar per a un altre. El fetge i els ronyons són els dos òrgans que funcionen per convertir la vitamina D a la seva forma activa de l'hormona, vitamina D3.

La vitamina D és una vitamina liposoluble que regula el metabolisme del calci i és necessària per a la calcificació d'ossos i dents. La vitamina D es troba principalment en dues formes D2 (ergocalciferol) i D3 (colecalciferol). La vitamina D2 aquesta derivada de material vegetal, i la D3 és la forma activa en què aquest nutrient es troba en mamífers i humans.

Jamieson utilitza la vitamina D3 derivada de la millor lanolina natural. Extreta de la llana d'ovelles banyades pel sol, la lanolina és una font abundant i renovable de vitamina D. La lanolina passa per un procés sofisticat i dels més moderns d'elaboració a França, donant com a resultat una vitamina D3 excepcionalment pura de qualitat farmacèutica, la mateixa manera que el cos produeix naturalment quan la pell està exposada al sol.

El fetge fabrica el precursor de la vitamina D que circula fins a la pell, on aquesta, està exposada als raigs ultraviolats (UV) provinents del sol. La llum UV actua sobre el colesterol a la pell i funciona simultàniament amb el fetge i els ronyons per produir vitamina D3. La vitamina D és fàcilment absorbida per l'intestí prim i són emmagatzemades principalment en el fetge i en altres dipòsits de greix.

Ingredients per comprimit masticable:

Vitamina D3 (colecalciferol)25mcg / 1000ui

Excipients: Dextrosa, Grànuls d'Aroma de Taronja, Celulosa, Àcid Cítric, Aroma natural de Taronja, Àcid Esteàric Vegetal, Estearat de Magnesi Vegetal, Silici, sucralosa.

Ingredients SENSE sal, sucre, gluten, lactosa ni midó.

Utilització: Prendre un comprimit al dia.

Presentació: Envàs de 100 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda