Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Vitamina D3 liquida 1000 ui - Laboratorios Douglas - 15 ml

Vitamina D3 liquida 1000 ui - Laboratorios Douglas - 15 ml

172105

Nou

Suplement líquid exclusiu de sabor neutre sense sucre, que subministra 1000 UI de vitamina D3 natural per gota. Envàs amb 15 ml.

Més detalls

12,10€

IVA inclòs

15,30€ IVA inclòs

-20%

80,67 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vitamina D-3 líquida 1000 UI

Salut per a les dents i ossos en format líquid.

Què és la Vitamina D-3 líquida 1000 UI?

Vitamina D-3 Líquida, un producte de Douglas Laboratories®, és un suplement líquid exclusiu de sabor neutre sense sucre, que subministra 1000 UI de vitamina D3 natural per gota.

La vitamina D és un nutrient essencial per a la salut general. Es produeix de manera natural a partir de l'exposició a la llum del sol, cosa que significa que una persona pot arribar a tenir deficiència si no rep prou sol.

La vitamina D ajuda a mantenir els ossos forts i sans, permet que el cos utilitzi el calci de manera eficient i ofereix un suport al sistema immune. També ajuda a mantenir la salut del cervell i un estat positiu.

Quan s'exposa 20-30 minuts a la llum del sol, el cos produeix 10.000 UI d'aquesta vitamina important. El fet de no rebre prou llum del solar o lús regular de protector solar poden prevenir que la pell produeixi suficient vitamina D natural.

La vitamina D3 aporta beneficis per als cabells i la pell. Ajuda a disminuir els símptomes de la psoriasi com la descamació de pell i la picor.

Posseeix propietats antiinflamatòries i és eficaç contra cremades i danys de la pell com les estries.

La manca de vitamina D podria causar la pèrdua de cabell, ja que la seva presa fa enfortir els fol·licles i estimular-ne el creixement.

Ingredients:

Triglicèrids de cadena mitjana, colecalciferol.

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, blat de moro, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Contingut per 1 gota (0,03ml) %VRN
Vitamina D-3 (com a colecalciferol) 25 mcg
(1000 UI)
500%

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren la Vitamina D-3 líquida 1000 UI?

Es recomana prendre una gota (0,03 ml) al dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda