Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Nutri-E 400 Forte - Vitamina E - Laboratoris Douglas - 60 perles

Nutri-E 400 Forte - Vitamina E - Laboratoris Douglas - 60 perles

174495

Nou

Conté 400 UI de vitamina E (d-alfa-tocoferol) 100% natural i no esterificada. Envàs amb 60 perles.

Més detalls

19,20€

IVA inclòs

24,28€ IVA inclòs

-20%

0,32 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Nutri-E 400 Forte

Vitamina E com a d-alfa-tocoferol.

Què és Nutri-E 400 Forte?

Nutri-E 400 Forte de Douglas Laboratories conté 400 UI de vitamina E (d-alpha-tocoferol) 100% natural i no esterificada, així com un mínim garantit de d-beta, d-gamma i d-delta tocoferols, que és únic entre la majoria dels productes disponibles de tocoferols barrejats. No es fa servir vitamina E sintètica.

NUTRI E-400 Forte és un suplement nutricional que compta amb altes dosis de vitamina E, un important antioxidant cel·lular que garanteix una vida molt més saludable.

La vitamina E és un terme col·lectiu que inclou quatre compostos naturals solubles en greix, amb estructures química similars; alfa-, beta- , gamma- , i deltatocoferol.

D'aquests, l'alfa-tocoferol té la major activitat nutricional. Vuit isòmers estructurals diferents poden ser creats d'alfa-tocoferol, però només el d-alfa-tocoferol (RRR-alfa-tocoferol) pot ser trobat a la natura.

Els altres set isòmers tenen menys activitat nutricional, i només són presents en vitamina E sintèticament generada (dl-alfa-tocoferol). Les càpsules contenen només isòmers naturals de vitamina E, incloent d-alfa, d-beta, d-gamma, i d-delta tocoferols.

El gamma-tocoferol disposa de característiques úniques, sent la principal forma de vitamina E a les llavors. La vitamina E és un dels antioxidants més potents de què disposa l'organisme humà. Aquesta vitamina protegeix el cos, de manera efectiva, contra el dany oxidatiu que provoquen els radicals lliures quan es produeixen sense control.

La vitamina E, és fonamental per mantenir de manera sana el sistema immunitari . A més, és un nutrient molt eficaç per eliminar el colesterol dolent ( LDL). També col·labora en la formació dels glòbuls vermells de la sang i és important perquè el cos utilitzi la vitamina K correctament.

Prevé de l' envelliment prematur , és un important vasodilatador i ajuda a mantenir el cos saludable.

Ingredients:

Concentrat de tocoferols mixtos, gelatina (càpsula), gelificant (glicerina).

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, blat de moro, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Nutri-E 400™ Forte conté una barreja de tocoferols purs, naturals i sense esterificar que inclou tocoferols alfa, beta, gamma i delta.

Ingredients per perla:

Vitamina E (com d-alfa tocoferol)

268 mg
(400 UI)

2233%

Amb tocoferols mixtos

32 mg

*

Que proporcionen:

d-alfa tocoferol

4,9 mg

41%

d-beta tocoferol

0,9 mg

*

d-gamma tocoferol

18 mg

*

d-delta tocoferol

7,7 mg

*

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren Nutri-E 400 Forte?

Es recomana prendre una perla al dia.

Presentació:

Envàs de 60 perles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda