Preu reduït! Vitamina E 268 mg - Solgar - 50 càpsules vegetals

Fabricante:

Solgar Solgar

Vitamina E 268 mg - Solgar - 50 càpsules vegetals

182349

Nou

Protegeix les cèl·lules de l'estrès oxidatiu, conté Vitamina E (d-alfa tocoferol) natural i ve en càpsules vegetals per facilitar l'absorció. Presentat en envàs de 50 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

17,92€

IVA inclòs

23,20€ IVA inclòs

-22%

0,36 € / ud

Més informació

Vitamina E 268 mg

Protegeix les cèl·lules de l'estrès oxidatiu, conté Vitamina E (d-alfa tocoferol) natural i ve en càpsules toves per facilitar l'absorció.

Què és la Vitamina E 268 mg?

La vitamina E és una vitamina liposoluble que es troba de forma natural en els fruits secs, els olis de fruita seca, l'oli d'oliva, les hortalisses de fulla verda i els alvocats. És un nutrient essencial ja que és el principal antioxidant que contribueix a protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu i el dany provocat pels radicals lliures.

Ingredients:

Vitamina E (400 UI, D-alfa-tocoferol), Barreja de Tocoferols (D-beta, D-gamma, D-delta, D-alfa tocoferols). Agents de càrrega: oli de càrtam, oli vegetal; Càpsula: Gelatina (de boví), glicerina vegetal (d'oli de llavor de palma i oli de coco).

Ingredients principals:

component quantitat
vitamina E 268mg

Com es pren la Vitamina E 268 mg?

Es recomana prendre una càpsula a el dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules toves vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda