Preu reduït! Vitamina K (Fitonadiona) 100 gu - Solgar - 100 comp.

Fabricante:

Solgar Solgar

Vitamina K (Fitonadiona) 100 gu - Solgar - 100 comp.

161588

Nou

Vitamina K (Fitonadiona) 100 gu Comprimits. Apte per Vegans. Presentat en flascons de 100 comprimits.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,23€

IVA inclòs

10,86€ IVA inclòs

-15%

0,09 € / ud

Més informació

Vitamina K (Fitonadiona) 100 gu Comprimits. Apte per Vegans. Presentat en flascons de 100 comprimits.

Vitamina K (Fitonadiona) 100 gu Comprimits
APTE PER vegans

Ús recomanat:
Complement alimentari per a adults, prendre un (1) comprimit al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista.

Cada comprimit aporta:
Vitamina K (fitonadiona prep.) .......... 100 gu

Comprimit formulat amb els següents ingredients naturals: fosfat dicàlcic, cel·lulosa microcristal·lina, àcid esteàric, estearat magnèsic, goma de cel·lulosa.

Presentació: flascons de 100 comprimits.

La vitamina K és una vitamina liposoluble. La filoquinona, forma natural de la vitamina K que es troba a la alfals i altres aliments, va ser descoberta a Dinamarca i designada com a vitamina K per la paraula danesa koagulation. La filoquinona que subministren els aliments és designada com K1, mentre que la menaquinona produïda per les nostres bacteris intestinals s'anomena vitamina K2. Un compost sintètic amb l'estructura bàsica de les quinones és la menadiona, o vitamina K3.

La vitamina K és important per a una correcta coagulació de la sang en humans. És essencial per a la síntesi en el fetge de quatre proteïnes de la coagulació. Sense la vitamina K, el nivell de proteïnes coaguladoras a la sang es redueix i el temps de coagulació es perllonga. A la proteïna K també se li reconeix un paper en el manteniment i la salut dels ossos. Ja que la vitamina K natural és liposoluble, necessita bilis i suc pancreàtic a l'intestí per a una màxima absorció. Per contra, alguns compostos sintètics de vitamina K (K3) són hidrosolubles i s'absorbeixen més fàcilment, per això són usats per persones que no toleren bé la vitamina K natural, com aquelles que tenen una menor secreció d'àcids biliars. L'absorció de la vitamina K té lloc principalment a la part superior de l'intestí prim amb ajuda de la bilis o sals biliars i de sucs pancreàtics, i és transportada al fetge per a la síntesi de protrombina, un factor clau de la coagulació sanguínia.

La vitamina K es troba en la naturalesa tant en fonts animals com vegetals. Bons suplements es troben en pastures frondosos, en la majoria de les plantes verdes, a l'alfals i en el kelp. Les melasses negres de canya de sucre i els olis poliinsaturats com el delcàrtam, també contenen una mica de vitamina K. En aliments d'origen animal, la vitamina K es troba en el fetge, llet, iogurts, rovell d'ou i olis de fetge de peix. La millor font per a humans és la subministrada pels bacteris intestinals i per això el suplement de vitamina K és particularment important per a aquells el equilibri normal en la flora intestinal ha estat alterat.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda