Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Vitamina K2 Menaquinona-7 - Laboratorios Douglas - 60 càpsules

Vitamina K2 Menaquinona-7 - Laboratorios Douglas - 60 càpsules

170933

Nou

Subministra una quantitat significativa biològicament activa de la vitamina K en forma de menaquinona-7 (MK-7). Envàs amb 60 càpsules.

Més detalls

30,04€

IVA inclòs

37,98€ IVA inclòs

-20%

0,50 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Vitamina K2

Complement alimentari que ajuda a la coagulació i al manteniment ossi.

Què és la Vitamina K2?

La vitamina K2, proporcionada per Douglas Laboratories, subministra una quantitat significativa biològicament activa de la vitamina K en forma de menaquinona-7 (MK-7). Aquest producte NO conté soja.

La vitamina K es va descobrir originalment com el factor anti-hemorràgic, però ara abasta una varietat de processos fisiològics . La principal font de vitamina K a la majoria de les dietes és la filoquinona (vitamina K1), que és present en els vegetals de fulles verdes com l'espinac, el bròquil i la col arrissada.

La vitamina K2 es troba en petites quantitats als aliments fermentats, productes lactis, formatge, carn i se sintetitza per diversos ceps de la microbiota intestinal humana.

Està ben documentat que la població occidental obté de manera insuficient la vitamina K de la seva dieta diària, cosa que es relaciona possiblement amb la mala absorció d'aquests aliments.

Consumir calci és bo per a la salut òssia i cardiovascular. La vitamina K2 és necessària per activar l'osteocalcina . L'organisme necessita calci per distribuir correctament la vitamina K2.

Ingredients:

Incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula), vitamina, citrat de calci, antiaglomerants (estearat de magnesi, diòxid de silici).

Contingut per càpsula %VRN
Calci (de citrat de calci) 8,7 mg 1%
Vitamina K2 (com menaquinona-7) 90 mcg 120%

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Com es pren la vitamina K2?

Es recomana prendre una càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetarianes.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda