Preu reduït! Vitamina K2 - Solaray - 30 càpsules

Fabricante:

Solaray Solaray

Vitamina K2 - Solaray - 30 càpsules

183740

Nou

La Vitamina K és la ”clau” per permetre que el flux de calci del torrent sanguini arribi als ossos ia la medul·la òssia. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,60€

IVA inclòs

18,25€ IVA inclòs

-20%

0,49 € / ud

Més informació

Vitamina K2 de Solaray

Ajuda per al manteniment dels ossos en condicions normals.

Què és la Vitamina K2 de Solaray?

La Vitamina K2, menaquinona-7 utilitzada en aquesta fórmula, s'obté de Natto, soja fermentada utilitzada al Japó des de l'antiguitat com a font de nutrients.

Menaquinona-7 té una vida mitjana més gran que altres formes de Vitamina K, i s'utilitza tradicionalment per al suport nutricional del sistema ossi i arterial. A més, els nivells de vitamina K que es troben al Natto (K2) superen en gran quantitat els presents als vegetals verds (Vitamina K1), i té una millor absorció .

L'acció hemostàtica de la vitamina K és ben coneguda. És essencial per a la síntesi al fetge de quatre proteïnes de la coagulació. Sense la vitamina K, el nivell de proteïnes coaguladores a la sang es redueix i el temps de coagulació es prolonga.

La vitamina K ha estat relacionada amb els osteoblasts, les cèl·lules que generen teixit ossi. La vitamina K és essencial per produir i activar l'osteocalcina , proteïna específica que afavoreix la fixació de calci als ossos.

La Vitamina K2 a més d'estimular i augmentar la producció d'osteocalcina també inhibeix els osteoclasts i ajuda a mantenir els ossos.

Ingredients:

Agent de càrrega: cel·lulosa, càpsula cel·lulosa vegetal, glicerol monoestearat; extracte de farina de cigró fermentat desgreixat, antiaglomerant: diòxid de sílice; vitamina K2 (menaquinona-7).

Composició:

Per càpsula
Vitamina K
Menoquinona -7 de Natto (K2)
50 mcg

Com es pren la Vitamina K2 de Solaray?

Es recomana fer una càpsula vegetal al dia amb el menjar o amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda