Preu reduït! Xampú Cabells grassos - Corpore Sa - 300 ml - Bio

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Xampú Cabells grassos - Corpore Sano - 300 ml

185270

Nou

Xampú amb extractes naturals d'Ortiga i Hamamelis.




Més detalls

10,25€

IVA inclòs

11,87€ IVA inclòs

-13%

3,42 € / 100 ml

Més informació

Xampú Cabells grassos - Corpore Sano - 300 ml

Xampú amb extractes naturals d'Ortiga i Hamamelis.

La conseqüència d'una secreció sebàcia excessiva és un cabell gras, apagat i endurit. El pèl gras és un trastorn molt freqüent, s'origina perquè les glàndules sebàcies del cuir cabellut generen un excés de sèu. Aquest tipus de cabell requereix rentats més freqüents per prevenir l'aparença greixosa.

S'ha de rentar el cabell gras amb ingredients astringents. El Xampú per Cabells Grassos de Corpore Sano és astringent i contribueix a disminuir el greix.

Ortiga (Urtica dioica): L'Ortiga és rica en minerals, avonoides, tanins, histamina, àcid fòrmic, clorola, glucoquinona, carotenoides, oli essencial i vitamina C. Externament combat les afeccions de la pell i l'excés de greix al cabell. L'ortiga verda púrica els cabells, neteja el cuir cabellut, contribueix a disminuir el greix i evita la caiguda de cabell causada per la seborrea.

Hamamelis (Hamamelis virginiana): Les fulles d'hamamelis contenen tanins, avonoides i oli essencial. El Hamamelis actua com condicionador, té efecte vivicant i és lleugerament astringent pel que també ajuda a regular l'excés de greix.

Ingredients INCI: Aqua (Water); Sodium Laureth Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Urtica dioica (Nettle) extract*; Hamamelis virginiana (Witch Hazel) leaf extract; Citrus aurantifolia (Lime) fruit extract; Lauryl Lactate; Glycereth-2 Cocoate; Glycerin; Dipotassium Glycyrrhizate; Polyquaternium-10; Zn PCA; Parfum (Fragrance); Tetrasodium Glutamate Diacetate; Citric Acid; Sodium Chloride; Undecylenamidopropyltrimonium Methosulfate; Glycol Distearate; Benzoic Acid; Alcohol; Phenoxyethanol; Propylene Glycol; Dehydroacetic Acid; Sodium Benzoate; Potassium Sorbate. *Cultivo biológico.

Forma d'ús: Aplicar sobre el cabell mullat, realitzar un suau massatge i aclarir amb abundant aigua.

Xampú d'Ús Freqüent.

Presentació: Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Xampú Cabell Gras

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda