Preu reduït! Xampú Greix amb Ortiga - Armonia - 300 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Xampú Greix amb Ortiga - Armonia - 300 ml

200856

Nou

Xampú greix a base d'ortiga, àloe vera i arbre de te per a la cura i neteja dels cabells i cuir cabellut. Presentat en envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,29€

IVA inclòs

13,90€ IVA inclòs

-18%

3,76 € / 100 ml

Més informació

Xampú Greix amb Ortiga

Xampú greix a base d'ortiga, àloe vera i arbre de te.

Què és el Xampú Greix amb Ortiga?

Xampú d'acció antigreix que regula l' excés de greix i evita la descamació del cuir cabellut. Restaura la queratina natural dels cabells i manté la hidratació per a un pèl bonic i lluminós.

Sense sulfats, amb una escuma densa i duradora, ajuda a reduir la irritació fins i tot en cuirs cabelluts sensibles, millora la hidratació natural dels cabells i enforteix el creixement.

A més, redueix la decoloració dels tints durant el rentat i disminueix el dany provocat pel sol i la calor.

L'ortiga i l'arbre del te tenen propietats antibacterianes i astringents que ajuden al control de greix. L'àloe vera redueix la irritació i la picor.

Ingredients:

Aqua (water), sodium lauroyl methyl isethionate, cocamidopropyl betaine, glycerin, peg-7 glyceryl cocoate, urtica dioica (nettle) leaf extract, àloe barbadensis leaf juice, melaleuca alternifolia leaf (tea tree) oil, pan -7, tetrasodium glutamate diacetate, peg-120 methyl glucose trioleate, sodium chloride, propanediol, potassium sorbat, sodium benzoate, ethylhexylglycerin, citric acid, phenoxyethanol, parfum (fragrance), limon.

Com es fa servir el Xampú Greix amb Ortiga?

Aplicar sobre els cabells humits efectuant un massatge amb el rovell dels dits sobre el cuir cabellut. Deixar actuar un parell de minuts i esbandir amb aigua abundant. Si voleu, repetiu l'operació.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda