Preu reduït! Xampú Aqua Seide - Per cabell sec - Anne Marie Börlind - 200 ml

Xampú Aqua Seide - Per cabell sec - Anne Marie Börlind - 200 ml

175582

Nou

Rentat hidratant per al cabell sec que confereix visiblement més brillantor i frescor.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

10,97€

IVA inclòs

13,50€ IVA inclòs

-18%

5,49 € / 100 ml

Més informació

Xampú Aqua Seide - Per cabell sec

Rentat hidratant per al cabell sec que confereix visiblement més brillantor i frescor.

Natural Care Complex combina l'efecte reafirmant del xarop d'auró amb les propietats d'enfortiment del Aquarich ©. Aquarich © és una combinació de civada i lecitina que millora l'estructura del cabell i la seva brillantor. A més, l'àloe vera proporciona vitamines, minerals i aminoàcids.

Lliure de sulfats, silicones i PEG.

Seide Natural Hair Care té cura del cabell amb el que a tal fi ens reserva la natura. Formulacions innovadores amb extraordinaris principis actius naturals que milloren l'estructura del cabell, confereixen una lluentor sedosa i faciliten el pentinat. Seide Natural Hair Care no només és excel·lent per als cabells i el cuir cabellut sinó que també té cura del medi ambient en prescindir de sulfats, silicones i els PEG.

Ingredients: Aqua [Water], lauryl glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium lauryl Sulfoacetate, Coco-glucoside, Inulin, Sodium Lauroyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoyl Glutamate, Caprylyl / Capryl glucoside, Aroma [Fragrance], Sodium Pca, Pca Glyceryl Oleate, Citric Acid, Limonene, Acer Saccharum Extract [SUGAR Maple], Hydrolyzed Wheat Protein, Betaine, Potassium Sorbate, Lecithin, Arginina, Lysolecithin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linalool, Citral, Civada strigosa Seed Extract, ascorbyl palmitate, Tocopheryl Acetate. Preserved with Potassium Sorbate.

Utilització: Aplicar sobre el cabell humit, massatge i aclarir abundantment.

Presentació: Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesXampú Cabell Sec

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda