Preu reduït! Fustes de Panamà Xampú Vegetal - Radhe Shyam - 100 grams

Fabricante:

Radhe Shyam Radhe Shyam

Fustes de Panamà Xampú Vegetal - Radhe Shyam - 100 grams

187128

Nou

Les Fustes de Panamà, no produeix tanta escuma com un producte sintètic, però neta eficaçment el cabell sense trencar el seu equilibri.

Més detalls

8,00€

IVA inclòs

10,39€ IVA inclòs

-23%

8,00 € / 100 g

Més informació

Fustes de Panamà Xampú Vegetal

La tècnica moderna de fabricació de shampoos utilitza productes detergents, que si bé a curt termini satisfan, a la llarga es transformen en un seriós perill per als cabells i el cuir cabellut.

Molt abans del descobriment dels detergents químics, les nostres àvies utilitzaven les Fustes de Panamà, i altres substàncies vegetals riques en saponina, base sabonosa que relava completament respectant la integritat del cabell.

Com podran constatar pel seu ús, la decocció de les Fustes de Panamà, no produeix tanta escuma com un producte sintètic, però neta eficaçment el cabell sense trencar el seu equilibri.

Recomanat per a cabell gras i normal, les Fustes de Panamà constitueixen el tractament adequat per als cabells que s'han tornat fràgils i delicats per l'ús massa freqüent de shampoos detersivos.

Utilització: Les Fustes del Panamà contingudes en aquesta caixa es troben en estat natural trossejades i no refinades. Per extreure el xampú, posar dues cullerades soperes en 1/2 litre d'aigua molt calenta. Deixar bullir durant 5 minuts i filtrar.

Un cop refredat, aplicar la decocció obtinguda mitjançant lleugers massatges sobre el cabell prèviament humitejat.

Presentació: Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesXampú Cabell Gras, Xampú de Henna

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda