Preu reduït! Xampú a la Henna Cabells Caoba - Corpore Sa - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Xampú a la Henna Cabells Caoba - Corpore Sano - 300 ml

158951

Nou

Extractes naturals Henna Sàndal.Reaviva i protegeix el color dels cabells.

Més detalls

10,25€

IVA inclòs

11,87€ IVA inclòs

-13%

3,42 € / 100 ml

Més informació

Xampú de Henna Cabells Caoba Bio

Xampú de Henna Caoba revifa el color, endureix, reforça i proporciona brillantor i volum.

A l'extracte de Henna se li afegeix substàncies colorants i així es millora la profunditat de color i altres actius vegetals per protegir el cuir cabellut i reestructurar el cabell. La forma més natural de reforçar la coloració.

  • Henna (alquena): La henna és rica en pigments com la lawsona. La Henna té un efecte colorant, astringent, reforçant i antioxidant. S'utilitza per tenyir el cabell de forma semipermanent, alhora que ho acoloreix sense danyar-lo i li aporta suavitat. També s'utilitza per condicionar el cabell, deixant desembolicat.
  • Keratina vegetal: El pèl està format principalment per queratina; una proteïna rica en sofre i d'estructura Brosa. Amb el pas del temps el nostre cabell es va danyant i es va debilitant la seva estructura, però les proteïnes ens poden ajudar a contrarestar aquest efecte. Protegeix l'estructura interior del cabell, li aporta brillantor i suavitat.
  • Aloe Vera (Aloe barbadensis): L'Aloe Vera té acció hidratant que contribueix a mantenir l'equilibri natural del cabell. És emolient i humectant, proporciona suavitat i condiciona el cabell.

Amb ingredients naturals bio, tensioactius d'origen vegetal i queratina vegetal.

Sense parabens, silicones, peg i ftlalatos.

Ingredients INCI: Aqua (Water); Sodium Laureth Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Gira-sol (Sunower) seed extract; Wheat Amino Acids; Sóc Amino Acids; Aloe barbadensis leaf juice *; Alquena (henna) leaf extract; Glycerin; Panthenol; Sodium PCA; Lauryl Lactate; Glycereth-2 Cocoate; Polyquaternium-10; Threonine; serine; Arginina HCL; Sodium Chloride; Tetrasodium Glutamate Diacetate; Citric Acid; Parfum (Fragrance); Glycol Distearate; Benzophenone-4; Phenoxyethanol; Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; Potassium Sorbate; Sodium benzoate; CI 19140; CI 17200; CI 42090. * Cultiu biològic.

Utilització: Es recomana aplicar sobre el cabell mullat, massatges al cuir cabellut i cabell, deixar actuar durant uns minuts i aclarir. Es poden utilitzar amb la freqüència que es desitgi.

Presentació: Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Xampú de Henna

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda