Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Barra d'Xampú Cabell Gras amb Menta i Arbre de el te - Schüssler - 90 grams

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Barra d'Xampú Cabell Gras amb Menta i Arbre de el te - Schüssler - 90 grams

213305

Nou

Barra de xampú amb menta i arbre de el te que hidrata el cabell. Presentat en envàs de 90 grams.

Més detalls

7,04€

IVA inclòs

9,99€ IVA inclòs

-29%

7,82 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Barra d'Xampú Cabell Gras amb Menta i Arbre de el te

Fàcil d'usar, neta i suavitza el cabell

Què és la Barra d'Xampú Cabell Gras amb Menta i Arbre de el te?

Aquest sorprenent i refrescant xampú porta la cura de cabells a el següent nivell. Fàcil d'usar, neta i suavitza el cabell, deixant-lo amb una aroma dolça. Proporciona protecció i regeneració per al cabell i manté el cuir cabellut hidratat causa del seu contingut de la Sal de Schüssler nr.8 Natrium chloratum. No conté productes químics, SLS o oli de palma i és vegà.

La barra de xampú amb menta i oli d'arbre de te conté sal de teixit de Schüssler Nr.8 Natrium chloratum, que és responsable de regular l'equilibri de fluids de la pell i, per tant, tractar la deshidratació a nivell de teixit.

L'oli essencial de menta proporciona una aroma fresca familiar i reconeixible. A més dels seus efectes vitalitzants i energitzants, també és conegut per tenir efectes antisèptics, antiinflamatoris, refrescants i antitranspirants. Sovint s'afegeix als productes per a la cura de la pell dirigits a la pell propensa a l'acne, productes de bany, antitranspirants i productes per a la cura de cabells.

L'oli essencial d'arbre de te australià és un ingredient notablement versàtil que s'ha utilitzat àmpliament en la cura de la pell i la prevenció de malalties durant segles. És l'ingredient perfecte per a tractar problemes de l'cuir cabellut i de cabells.

Ingredients:

SodiumCocoate, Sodium Heliate, Sodium Castorate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin *, Sodium chloride, Mentha x Piperita Oil **, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Linalool, Limonene **, CI 77007

* Restes naturals de reacció de saponificació

** olis essencials naturals

Com es fa servir la Barra d'Xampú Cabell Gras amb Menta i Arbre de el te?

Mullar els cabells, fregar suaument la barra de xampú directament sobre el cabell, després fer massatges l'escuma suau i completament sobre el cuir cabellut. Fer servir un condicionador o una esbandida de llimona o vinagre després de la rentada per augmentar la manejabilitat i la brillantor.

Presentació:

Envàs de 90 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda