Preu reduït! Xampú Protector Proteic de Fonoll - D'Shila - 300 ml

Fabricante:

D'Shila D'Shila

Xampú Protector Proteic de Fonoll - D'Shila - 300 ml

217147

Nou

Actius per a cabells i cuir cabellut: fonoll, col·lagen d'acàcia, complex B, queratina, àloe vera, aigua mineral. Envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,38€

IVA inclòs

17,30€ IVA inclòs

-16%

4,79 € / 100 ml

Més informació

Xampú Protector Proteic de Fonoll D'Shila

Els actius proporcionen una cura intensiva per al cabell, ajudant a mantenir-lo fort, sa i amb brillantor, mentre que actuen al cuir cabellut per protegir, regenerar i hidratar profundament.

Què és el Xampú Protector Proteic de Fonoll D'Shila?

Aquest producte conté una combinació d'actius que actuen als cabells i al cuir cabellut. L'Oli essencial i extracte orgànic de Fonoll neutralitzen l'electricitat estàtica i modulen el cabell , mentre que el Col·lagen d'Acacia penetra a la fibra capil·lar donant major gruix, volum i cos . El Complex vitamínic del grup B nodreix el bulb pilós, enforteix la tija capil·lar i revitalitza els cabells , mentre que les Proteïnes de Blat reparen la cutícula i aporten suavitat . La Queratina aporta hidratació i enforteix la fibra del cabell , mentre que els extractes orgànics de Melisa i Aloe vera suavitzen i nodreixen el cabell i el cuir cabellut . L'aigua mineral natural procedent de deu aporta oligoelements i minerals essencials.

El Col·lagen d'Acacia actua com a barrera protectora del col·lagen i l'elastina de la pell del cuir cabellut , evitant-ne la degradació i millorant la síntesi de l'elastina. El Complex vitamínic del grup B protegeix i coadjuva en la regeneració del cuir cabellut, mentre que els extractes orgànics de Tila i Melisa tenen propietats calmants . L'extracte orgànic d'Aloe vera protegeix, regenera i hidrata profundament el cuir cabellut, mentre que l'aigua mineral natural procedent de deu aporta oligoelements i minerals essencials que nodreixen el cuir cabellut.

Ingredients:

Oli essencial i extracte de Fonoll orgànic, Col·lagen d'Acacia, Complex vitamínic del grup B, extracte de Melissa orgànica, extracte d'Aloe vera orgànica, proteïnes de Blat i Queratina.

Com es fa servir el Xampú Protector Proteic de Fonoll D'Shila?

Aplicar una petita quantitat de producte donant un massatge suau fins que es formi escuma. Per a més eficàcia, deixar actuar durant uns minuts assegurant la màxima absorció dels seus actius.

A causa de l'alta concentració equilibrada de base lavant i de la màxima riquesa de les formulacions en actius, amb la mínima quantitat de xampú en funció de la proporció de cabell s'obtindrà un efecte i un rentat òptims.
En cas de contacte amb els ulls, rentar amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

D'Shila més de 45 anys en el sector de la cosmètica natural, oferint productes de qualitat i amb resultats excel·lents.


D'Shila, descobriment i recerca dels beneficis de les plantes


Ofereixen productes amb l'objectiu de potenciar totes les qualitats que ofereixen les plantes i productes naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda