Preu reduït! Xampú Cabells Secs - Sanotint - 200 ml

Fabricante:

Sanotint Sanotint

Xampú Cabells Secs - Sanotint - 200 ml

184974

Nou

Amb extractes naturals de bardana, rosella, rosa, plantatge, espígol, carxofa, dent de lleó i mill daurat pH 5.5-6. Envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,01€

IVA inclòs

10,36€ IVA inclòs

-13%

4,51 € / 100 ml

Més informació

Xampú Cabells Secs

Amb extractes naturals de bardana, rosella, rosa, plantatge, espígol, carxofa, dent de lleó i mill daurat pH 5.5-6.

Què és el Xampú Cabells Secs de Sanotint de 200 ml?

Mitjançant l'ús de determinades substàncies hidratants s'aconsegueix reequilibrar completament la pel·lícula hidrolipídica de cabells i cuir cabellut.

Gràcies als extractes naturals de bardana, rosella, rosa i plantatge, el xampú exerceix una acció nutritiva, protectora, lenitiva i suavitzant.

Els extractes naturals de lavanda i carxofa milloren la microcirculació de el cuir cabellut, i afavoreixen l'absorció de substàncies nutritives contingudes en l'extracte natural de dent de lleó, ric en vitamines. L'extracte natural de mill té una acció nutritiva i hidratant que proporciona un aspecte sa i brillant a l'cabell.

Ingredients:

Aqua, sulfat de lauril de sodi, cocamidopropil betaïna, glucòsid de coco, policuaternio-7, glicerina, lauril sulfat de sodi, laraida MIPA, cocamide dea, estearat de glicol, llorer-10, clorur de sodi, estearat de glicol, oleat de glicerina, estearat de glicerina, perfum, fenoxietanol, àcid sòrbic, caprilil glicol, clorur de guar hidroxipropiltrimonio, propilenglicol, extracte de Mill, extracte de Repalassa, extracte de lavandula angustifolia, extracte de taraxacum officinale, extracte de plantago major, extracte de Papaver rhoeas, extracte de Cynara scolymus, extracte de rosa centifolia, àcid cítric, butilfenil metilpropional.

Com es pren el Xampú Cabells Secs?

Es recomana aplicar sobre el cabell mullat massatge suaument, deixar actuar el xampú uns minuts i esbandir amb abundant aigua.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesChampú Pelo Seco

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda