Preu reduït! Xampú Concentrat Activador del Creixement Bio - Rhatma -  100 ml

Fabricante:

Rhatma Rhatma

Xampú Concentrat Activador del Creixement Bio - Rhatma -  100 ml

165233

Nou

Activador del creixement del cabell sa, regenerador i purificador del cuir cabellut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,61€

IVA inclòs

16,20€ IVA inclòs

-16%

13,61 € / 100 ml

Més informació

Xampú Concentrat Activador del Creixement Bio

Activador del creixement del cabell sa, regenerador i purificador del cuir cabellut.

Activa el creixement del cabell i allarga la seva vida, augmentant la quantitat i qualitat del cabell evitant la caiguda primerenca del cabell, que és la que provoca la claredat. Activa el creixement sa, enforteix la fibra capil·lar, regenera i purifica el cuir cabellut.

Oxigena i millora l'aportació de nutrients sal bulb pilós, purificant el cuir cabellut i reforçant el creixement del cabell, gràcies a la seva fórmula rica en extractes i destil·lats vegetals. Està especialment indicat per evitar la caiguda prematura del cabell, reforçar el cabell feble i purificar el cuir cabellut.

Actius principals:

  • Per al cabell: Extracte de guaranà, extracte de ginseng, extracte de ginkgo orgànic i queratina.
  • Per al cuir cabellut: Extracte de guaranà, extracte de ginseng, extracte de ginkgo orgànic, extracte d'àloe vera orgànic, extracte de arç blanc orgànic, destil·lat de romaní orgànic i col·lagen.

Formulat amb aigua mineral natural procedent de la deu de Montseny.

Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Dulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Hydrolyzed Collagen, lauryl glucoside, Rosmarinus Officinalis Leaf Water *, Parfum, Aloe Barbadensis Leag Extract *, Ginkgo Biloba Leaf Extract *, Crataegus monogyna Leaf Extract *, Paullinia cupana Seed Extract, Panax Ginseng root Extract, Hydrolyzed Keratin, Plyquaternuym-10, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, LActic Acid, Alpha-Isomethyl Ionono, Benzyl alcohol, Citral, Eguenol, Hexyl Cinamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 15985, CI 16255.

* Procedent de cultiu orgànic.

Forma d'ús: Aplicar una petita quantitat de xampú i fer massatges fins que formi escuma. Deixar actuar durant uns minuts i aclarir amb abundant aigua. A causa de la màxima i molt alta concentració de base netejadora vegetal i màxima riquesa de les formulacions en principis actius, s'obtindrà un efecte i un rentat òptims amb la mínima quantitat de producte segons la quantitat de cabell. Per millorar l'eficàcia del tractament de manteniment, un cop el cabell estigui net, es recomana aplicar la loció activadora del creixement del cabell Rhatma Therapy.

Presentació: Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda