Preu reduït! Xampú de Camamilla Bio - Urtekram - 250 ml

Fabricante:

Urtekram Urtekram

Xampú de Camamilla Bio - Urtekram - 250 ml

158678

Nou

Dóna vida al teu cabell ros i una brillantor meravellós amb la nostra efectiva decocció amb herbes de flors de camamilla i olis de camamilla silvestre. Envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,36€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-11%

3,34 € / 100 ml

Més informació

Xampú de Camamilla Bio

Xampú de camamilla per a cabells clars.

Què és el Xampú de Camamilla Bio Urtekram?

Xampú que dóna vida al teu cabell ros i una brillantor meravellosa amb la nostra efectiva decocció amb herbes de flors de camamilla i olis de camamilla silvestre.

Cuida i hidrata gràcies a l'àloe vera. La glicerina i la leticina aporten suavitat i deixen els cabells lleugers, net i fàcil de pentinar.

Producte vegà.

Ingredients:

INCI:Aqua, Aloe barbadensis leaf extract*, glycerin**, cetearyl alcohol, coco-caprylate, lecithin, glyceryl caprylate, olus oil, Chamomille recutita flower extract*, sodi cetearyl sulfate, Ormenis multicaulis oil*, Romenis multicaulis oil*, officinalis bark extract, tocopherol, beta-sitosterol, squalene. *D'agricultura biològica.

Com es fa servir el Xampú de Camamilla Bio Urtekram?

Mulleu els cabells amb aigua tèbia. Aplicar el xampú repartint-lo per tots els cabells. Afegir una mica daigua i formar escuma. Fer massatges al cuir cabellut amb moviments circulars. Esbandir completament els cabells fins que no quedin restes. Fer un darrer esbandit amb aigua freda per estimular la circulació sanguínia.

Presentació:

 Envàs de 250 ml

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda