Preu reduït! Xampú Extra Volum Biotina - Jason - 237 ml

Fabricante:

Jason Jason

Xampú Extra Volum Biotina - Jason - 237 ml

214214

Nou

El Xampú Extra Volum Biotina Jason combina Biotina, Pantenol i proteïna de quinoa per netejar, enfortir i donar volum als cabells, revelant un cabell més gruixut i saludable amb cada rentat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,94€

IVA inclòs

17,50€ IVA inclòs

-31%

5,04 € / 100 ml

Més informació

Xampú Extra Volum Biotina Jason

Dóna volum, fortalesa i vida a cada fil del teu cabell.

Què és Xampú Extra Volum Biotina Jason?

El Xampú Extra Volum Biotina Jason és la resposta natural per a aquells que busquen donar un impuls al seu cabell fi o sense vida. Aquesta fórmula exclusiva combina la potència enfortidora de la Biotina i el Pantenol amb surfactants botànics suaus que purifiquen i reviuen el cuir cabellut, proporcionant una neteja profunda sense ressecar els cabells.

A diferència de molts xampús convencionals, Jason s'enorgulleix d'utilitzar ingredients naturals i orgànics que tenen cura dels cabells i del cuir cabellut. El Pantenol se submergeix en cada fil de cabell, proporcionant hidratació i evitant que el cabell es torni trencadís. Mentrestant, la Biotina enforteix, aportant volum i cos als cabells des de l'arrel fins a les puntes .

A més, el Xampú Extra Volum Biotina Jason s'enriqueix amb proteïna de quinoa, que no només protegeix i enforteix el cabell, sinó que també estimula els fol·licles pilosos, contribuint a un cabell més saludable i amb més cos.

El resultat és un cabell visiblement més gruixut, ple de vida, i un cuir cabellut net i refrescat.

Ingredients:

Water (Aqua), Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifoli ha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil(1), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Soybean Glycerides, Aloe Barbadensis Leaf Juice(1), Chenopodium Quino , Equisetum Arvense Leaf Extract(1), Tilia tempestuosa Bulb Extract, Ascorbyl Palmitate, Biotin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Maltodextrin, Maltodextrin, Citra't , Xanthan Gum, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. (1) Ingredient ecològic certificat.

Com es fa servir Xampú Extra Volum Biotina Jason?

Ús extern.

Mantenir fora de labast dels nens. Evitar el contacte amb els ulls.

Si aparegués granellada o irritació deixar de fer servir el producte.

Presentació:

Envàs de 237 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda