Preu reduït! Xampú i Condicionador d'Oli de Cànem Bio - Dr.Organic - 265 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Xampú i Condicionador d'Oli de Cànem Bio - Dr.Organic - 265 ml

201071

Nou

Xampú i Condicionador Oli de Cànem Bio Dr.Organic: Nodreix i estimula el cabell fi. Ric a EFA i omega, amb extracte de nabiu per a creixement.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,89€

IVA inclòs

10,45€ IVA inclòs

-14%

3,35 € / 100 ml

Més informació

Xampú i Condicionador d'Oli de Cànem Bio Dr.Organic

Dr.Organic Cànem: Vitalitat i Equilibri per al teu Cabell.

Què és Xampú i Condicionador d'Oli de Cànem Bio Dr.Organic?

El Xampú i Condicionador d'Oli de Cànem Bio de Dr.Organic és una solució refrescant i restauradora, dissenyada per a cabells fi i desvitalitzat .

Aquest producte 2 en 1 combina les virtuts de l'oli de cànem orgànic, conegut per ser ric en àcids grassos essencials (EFA) i omegues 3, 6 i 9, considerats crucials per mantenir un cabell d'aparença saludable .

L'oli de cànem es descriu com "l'oli més perfectament equilibrat de la natura", cosa que el fa ideal per nodrir i enfortir els cabells .

A més, està infós amb extracte de nabiu, un ingredient que estimula el creixement dels cabells en millorar la circulació microcapil·lar . Aquest xampú i condicionador regenerador no només neteja el cabell, sinó que també el deixa renovat, amb una aparença i sensació visiblement millorades. És perfecte per a aquells que busquen revitalitzar el seu cabell, aportant força, brillantor i un aspecte saludable.

Ingredients:

Aqua (aigua), suc de fulla d'Aloe barbadensis en pols†, lauril sulfat d'amoni, glicerina, caprilil/caprilglucòsid, cocamidopropil betaïna, sal marina (Maris sal), OLI DE LLAVORS DE CANNABIS SATIVA (ACTIU CLAU: oli )†, Equistum arvense ( Extracte de cua de cavall†, extracte de Humulus lupulus (lúpol)†, extracte de flor de Hibiscus sabdariffa, clorur de guar hidroxipropiltrimoni, lauril glucòsid, perfum, fitato de sodi, àcid sorbat de potassi, limonè, linalool, citronelol, geraniol.

† certificat orgànic, 10% orgànic, 97% d'origen natural.

Com es fa servir Xampú i Condicionador d'Oli de Cànem Bio Dr.Organic?

Fer massatges sobre el cabell humit. Esbandida i repetiu segons calgui.

Presentació:

Envàs de 265 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda