Fabricante:

Propolmel Propolmel

Xampú Natural de Pròpolis - Propolmel - 250 ml

187578

Nou

Xampú de pH neutre d'ús diari per a tot tipus de cabells. Regenera, hidrata, suavitza i dóna brillantor i volum als cabells. Envàs amb 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,00€

IVA inclòs
4,00 € / 100 ml

Més informació

Xampú Natural de Pròpolis

Xampú natural de Propol-mel per a tot tipus de cabells.

Què és el Xampú Natural de Pròpolis?

Regenera, hidrata, suavitza i dóna brillantor i volum als cabells. També indicat a totes les alteracions del cuir cabellut (caspa, greix, irritacions, escamacions…).

Gràcies a la quantitat d'oli essencial pur que utilitzem a cada formulació els nostres productes tenen propietats anímiques específiques: La lavanda calma la ment.

L'olor dels nostres productes és simplement el resultat de la barreja dels seus ingredients i els olis essencials purs , no s'obté mitjançant fragàncies elaborades amb components obtinguts d'olis essencials que només serveixen per perfumar però que n'han perdut les propietats essencials .

Ingredients:

Decyl glucóside (detergent suau procedent del blat de moro), oli essencial de lavanda (1%), goma xantana (espessant alimentari), tintura de pròpolis propol-mel * (0,35%), olis de jojoba, ametlles i oliva arbequina *, inula crithmoides* (planta suavitzant, protectora del color i filtre solar natural), àcid cítric i sorbat potàssic (regulador del pH i conservant alimentaris). 100% ingredients naturals; 2% certificats ecològics.

Com es fa servir el Xampú Natural de Pròpolis?

  • Es recomana aplicar petita quantitat fent un petit massatge fins que surti escuma.
  • Esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda