Preu reduït! Xampú Orgànic - Feng Shui - 200 ml

Fabricante:

Feng Shui Feng Shui

Xampú Orgànic - Feng Shui - 200 ml

179582

Nou

Formulat per a cabells delicats i cuir cabellut amb tendència atòpica proporcionant màxima protecció, hidratació i nutrició.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,64€

IVA inclòs

19,10€ IVA inclòs

-12%

8,32 € / 100 ml

Més informació

Xampú Orgànic D'Shila

Xampú indicat per a cabells delicats.

Què és el Xampú Orgànic D'Shila?

Formulat per a cabells delicats i cuir cabellut amb tendència atòpica proporcionant màxima protecció, hidratació i nutrició.

Principis Actius: aigua procedent de Manantial, destil·lat i extracte de Civada orgànica, destil·lats de Camamilla orgànica i Rosa orgànica, extractes de Centella, Aloe Vera orgànic i Equinàcia orgànica, Pantenol, Vitamina E, Bisabolol i proteïnes de Blat.

Ingredients:

Aqua,Coco Glucosid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propanediol, Civada Sativa Kernel Water*, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Echinacea Purpurea Root Extract Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyxed Wheat Protein, PCA Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Citric Acid.

* Procedent de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Xampú Orgànic D'Shila?

Aplicar una petita quantitat sobre els cabells mullats i estendre fent un massatge pel cuir cabellut durant uns minuts. Esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Des de 2012, Feng Shui ha estat oferint productes de cosmètica orgànica basats en principis de cosmetoteràpia. Feng Shui és un laboratori pioner en l'elaboració de productes formulats amb aigua de manantial.


Feng Shui, Cosmètica Orgànica d'Alta Qualitat


Els seus valors es basen en el respecte per la natura, la transparència, l'autenticitat i la passió per la creació de productes que fomenten el benestar. Feng Shui és una marca reconeguda pel seu enfocament en la cosmetoteràpia orgànica.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda