Preu reduït! Xampú Reforçant - Ginseng - Ginko - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Xampú Reforçant - Ginseng - Ginko - Corpore Sano - 300 ml

155965

Nou

Especialment indicat per a cabells danyats, febles i trencadissos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,25€

IVA inclòs

11,87€ IVA inclòs

-13%

3,42 € / 100 ml

Més informació

Xampú Reforçant

Un cabell sa és el que neix d'una arrel més fort, que no cau i que té brillantor i volum. El cabell mostra el seu deteriorament i la seva sequedat mitjançant les puntes obertes, la fragilitat de les fibres, l'opacitat i falta de brillantor. Un cabell així necessita curar-se. El cabell també envelleix i cal contrarestar els efectes de l'edat i combatre'ls amb actius antioxidants. El Xampú Reforçant de Corpore Sano està especialment indicat per a cabells danyats, febles i trencadissos.

  • 88.7% de Ingredients naturals
  • Cultius biològics certificats
  • Tensioactius d'origen vegetal (SLS)
  • hipoalergènic

Sense parabens, colorants, silicones, PEG, ftalats.

Ingredients INCI: Aqua (Water); Sodium Laureth Sulfate; Lauryl Lactate; Panax ginseng root extract; Ginkgo biloba extract *; betaine; Glyceryl Oleate; Coco-glucoside; Glycerin; Glycereth-2 Cocoate; Polyquaternium-11; Dipotassium Glycyrrhizate; Parfum (Fragrance); Citric Acid; Sodium Chloride; Tetrasodium Glutamate Diacetate; Glycol Distearate; Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; Sodium benzoate; Potassium Sorbate; Phenoxyethanol. * Cultiu biològic.

Aplicació: Aplicar sobre el cabell mullat, realitzar un suau massatge i aclarir amb abundant aigua. Xampú d'Ús Freqüent.

Presentació: Envàs de 300 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda