Preu reduït! Xampú Revitalitzant Ginseng i Granada - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Xampú Revitalitzant Ginseng i Magrana - Corpore Sano - 300 ml

208785

Nou

Xampú revitalitzador amb Ginseng i Magrana que ajuda a restaurar la fibra capil·lar. Envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,01€

IVA inclòs

12,80€ IVA inclòs

-13%

3,67 € / 100 ml

Més informació

Xampú Revitalitzant Ginseng i Magrana de 300 ml

Xampú revitalitzant amb Ginseng i Magrana

Què és el Xampú Revitalitzant Ginseng i Magrana de 300 ml?

Hi ha diferents èpoques en les que el cabell es debilita més del normal, tendeix a trencar-se o caure. És important actuar aviat, fer servir revitalitzadors que ajudin a restaurar la fibra capil·lar. Hem de tenir en compte que el cabell també envelleix i cal contrarestar els efectes de l'edat i combatre'ls amb actius antioxidants.

El Xampú Revitalitzant de Corpore Sa reforça i estimula el creixement capil·lar.

El Ginseng és ric en saponines, olis essencials, polisacàrids, vitamines B i C, aminoàcids i oligoelements. Són reconegudes les seves propietats revitalitzants, reforçants, suavitzants i estimuladores de el creixement capil·lar.

La Magrana és una rica font de tanins, aminoàcids, vitamines (A, B i C) i minerals, el que l'ha convertit durant segles en una gran aliada contra els efectes de l'estrès oxidatiu. És un potent antioxidant. El seu alt contingut en polifenols antioxidants contribueix també a la protecció de la brillantor de cabells

Ingredients:

Aqua (Water); Aloe barbadensis leaf juice *; Sodium lauryl Sulfate; Coco-glucoside; LaurylGlucoside; Inulin; Panax ginseng root extract *; Punica granatum extract *; Sodium PCA; Glycerin; CitricAcid; Parfum (Fragrance); limonene; Linalool; Sodium benzoate; Sodium Chloride; Sodium Phytate; PotassiumSorbate.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Xampú Revitalitzant Ginseng i Magrana de 300 ml?

Aplicar el xampú sobre el cabell mullat, produir escuma mitjançant un lleuger massatge, deixar actuar durant uns minuts i aclarir. Xampú suau d'ús freqüent.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda